Brand Focus Tech

PIATRAONLINE: Primul showroom cu audiotur și realitate virtuală

7 oct. 2019 2 min

PIATRAONLINE: Primul showroom cu audiotur și realitate virtuală

Reading Time: 2 minute

Magazinul PIATRAONLINE marchează o premieră pe piața de piatră naturală, lansând un audiotur ghidat pentru vizitatorii showroom-ului. Funcționalitatea va oferi explicații despre produsele expuse, informații utile care pot cântări asupra deciziei de cumpărare.

Experiența showroom-ului este similară vizitării unui muzeu de piatră naturală, fiind completată de modulul VR prin care potențialii clienți interacționează inedit cu produsele expuse. Întregul tur durează o oră, dar există varianta de a asculta doar recomandările anumitor produse iar vizitatorii au posibilitatea de a face o incursiune în apartamentul dreambuilders.

Audioturul va fi disponibil în showroom-ul PIATRAONLINE din București (Aleea Teișani nr. 137A), unde sunt disponibile peste 1.500 de repere. Experiența multisenzorială poate fi personalizată în funcție de fiecare vizitator care își poate alege secvențele pe care vrea să le asculte, atât în showroom-ul interior, cât și în pavilion.

“Rock Star for Good Causes”, un tur al faptelor bune

Țările incluse în expoziție precum India, Brazilia, Spania, Egipt sau Turcia au câte un corner, ca parte a campaniei “Rock Star for Good Causes” realizată în parteneriat cu Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Oricine va posta o fotografie cu cornerele marcate și va folosi haștagul dedicat țărilor, respectiv#[NUMELE ȚĂRII]ontherocks (#SPAINontherocks, #INDIAontherocks), contribuie la ajutorul oferit pentru 50 de copii cu dizabilități care vor beneficia de tratament stomatologic gratuit.

Pentru fiecare like, share și comentariu PIATRAONLINE donează 1 euro, 2 euro sau 3 euro, iar banii strânși vor fi direcționați către copii prin intermediul Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Totodată, PIATRAONLINE este implicată alături de Fundația Inovații Sociale Regina susținând Gala „Din inimă pentru viitor”, care va avea loc pe 18 octombrie 2019 la București. Mai multe detalii pot fi consultate aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: