Business Companii Stiri Tech

Rubin 2000 a donat 35.000 de viziere

5 mai 2020 2 min

Rubin 2000 a donat 35.000 de viziere

Reading Time: 2 minute

Rubin 2000 a donat până în prezent 35.000 de viziere către spitale, clinici, cămine de bătrâni, benzinării, cabinete veterinare. Compania, deținătoare a Pam Bijuterii, s-a angajat să realizeze și să doneze 50.000 de viziere acolo unde este nevoie de ele.

„Am început prin a ne implica în campania #scutpentruspitale a asociației „Zi de Bine”, dar am remarcat rapid că este nevoie de viziere în foarte multe locuri. Am răspuns prompt solicitărilor pe care le-am primit la telefon sau pe email  și astfel am putut să ne asigurăm că vizierele ajung rapid la cei care au nevoie de ele”, a declarat Florin Pantelimon, owner Rubin2000.

Vizierele donate de Rubin 2000 până acum au ajuns la Spitalul Clinic Colentina, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Institutul Național Matei Balș, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul din Targoviste, Serviciile de Ambulanța București-Ilfov, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Al. Trestioreanu”, cămine de bătrâni, clinici veterinare, centre de dializă, Spitalul Militar ROL 2 Otopeni și în multe alte locuri.

În afară de aceste clinici și spitale, Rubin 2000 a decis sa doneze și pachete de câte 5 viziere tuturor celor care au nevoie de ele. S-au primit numeroase solicitări de la persoane din diverse instituții – spitale, clinici, benzinării, lucrători comerciali, pensionari sau familii cu copii etc. – care au fost onorate, fiind livrate gratuit peste 1500 pachete cu câte cinci viziere în București și la nivel național.

„Vom continua să producem și să donăm viziere până atingem obiectivul propus, de 50.000 de viziere donate”, a adăugat Florin Pantelimon. „O astfel de campanie de donări era absolut necesară dacă ținem cont de contextul și situația în care ne aflăm cu toții si de reacțiile apreciative pe care le-am avut până acum de la cei care au primit aceste viziere”.

Rubin 2000 este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: