CSR Stiri

Banca Transilvania dublează donaţiile făcute în iulie către Peditel

8 iul. 2021 < 1 min

Banca Transilvania dublează donaţiile făcute în iulie către Peditel

Reading Time: < 1 minut

Donaţiile făcute în luna iulie prin site-ul BT către Peditel, singurul serviciu non-stop de asistenţă pediatrică gratuită din România, sunt dublate de Banca Transilvania.

Cei 17 medici care fac parte din echipa Peditel pot fi contactați fie la numărul de telefon 1791, fie prin aplicația din Android sau iOS. Aplicația permite apeluri video şi chat, posibilitatea de a avea dosar medical pentru fiecare copil, precum și acces la webinarii, articole etc.

În 2020, Peditel a primit peste 83.000 de apeluri de la părinți, ceea ce a însemnat aproape 350.000 de minute de convorbiri. De la înființare și până în prezent, în decurs de șapte ani, Peditel a ajutat cu sfaturi peste 300.000 de copii din România și diaspora.

Peditel, program susținut de Banca Transilvania, a fost lansat de Fundația Părinți din România, ca grup de inițiativă al comunității www.parinticlujeni.ro, cu scopul de a informa și reprezenta părinţii și viitorii părinți. Aceasta este cea mai nouă cauză socială susţțnută de Banca Transilvania în acest an, prin dublarea donațiilor făcute de români, respectiv prin donații directe, sub umbrela BT Comunitate.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România, cu o cotă de piață de peste 18%. BT are 3,4 milioane de clienți, 3 linii de business, peste 9.000 de angajați, soluţii de online banking și 500 de sedii în 180 de localități.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: