BizRemote by certSIGN

Ryanair reia zborurile București-Londra din 15 mai

8 mai 2020 < 1 min

Ryanair reia zborurile București-Londra din 15 mai

Reading Time: < 1 minut

Operatorul aerian Ryanair anunță că va introduce trei zboruri săptămânale pe ruta București – Londra (Stansted), începând cu data de 15 mai. Zborurile sunt lunea, miercurea și vinerea.

În acest moment, în urma restricțiilor de zbor impuse de majoritatea statelor din Uniunea Europeană, peste 99% din avioanele Ryanair nu vor zbura în săptămânile care urmează, potrivit unui comunicat al companiei.

„Suntem fericiți să adăugăm ruta dintre București și Londra Stansted cu trei zboruri săptămânale din 15 mai. Colaborăm cu guvernele din statele UE ca să menținem legături minime deschise din motive de urgență, chiar dacă numărul pasagerilor este foarte scăzut”, a declarat Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Balcani.

Toate avioanele sunt dezinfectate și pasagerilor li se cere să coopereze cu echipajele avioanelor pentru ca zborurile care mențin legături vitale în Europa să poată continua.

Ryanair estimează că va relua zborurile regulate în cursul lunii iulie. Zborurile către București fac parte din noul orar limitat valabil până pe 28 mai, care mai include rute de la Londra către destinații precum Budapesta, Berlin, Sofia, Dublin, Eindhoven sau Lisabona.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: