BizRemote by certSIGN Business Stiri

Gault&Millau deschide cel mai mare restaurant online din România

25 mart. 2020 2 min

Gault&Millau deschide cel mai mare restaurant online din România

Reading Time: 2 minute

Gault&Millau România a deschis Go-Mio, cel mai mare mare restaurant online din România. Este vorba despre o inițiativă care funcționează ca o platformă de dialog între publicul larg și peste 100 de restaurante selectate care livrează la domiciliu, care oferă servicii de take-away, precum și bucătarii care împărtășesc rețete online. Restaurantele din platformă sunt din Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța (include și litoral), Craiova, Făgăraș, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sf. Gheorghe, Sibiu și Timișoara. Unele dintre ele fac parte din categoria de fine-dining și nu au oferit niciodată până acum servicii de livrare. Meniul este cel de livrare al fiecăruia din restaurantele incluse pe această platformă.

Pentru o perioadă limitată, Gault&Millau a decis să extindă definiția pentru „comunitatea Gault&Millau” – până acum făceau parte din ea doar restaurantele din ghid sau cele recent deschise și identificate de evaluatorii independenți ai Gault&Millau ca fiind cu potențial de a intra în noul ghid.

“Decizia de a deschide un restaurant online este gestul corect acum – avem nevoie de solidaritate și de apropiere socială – însă online, ca să putem depăși cu bine aceată perioadă”, declară Alexandre Almăjeanu, fondator Gault&Millau România.

”Prin restaurantul online Go-Mio îi invităm pe cei cărora le este dor de o masă la un restaurant să își dea o oră de întâlnire, să plaseze comanda, apoi să inițieze apelul video și să se bucure online de experiență. Dacă vor posta pe pagina noastră dovada că au fost oaspeții restaurantului Go-Mio vor sprijini gastronomia locală și vor putea fi printre cei premiați de partenerii noștri. Restaurantul Go-Mio propune ceva și celor care vor să gătească – postări video ale bucătarilor din comunitatea noastră care vor împărtăși rețete pentru perioada aceasta”, declară Raluca Hriţcu şi Ştefan Mortici, Country Managers Gault&Millau România.

Lista restaurantelor participante este disponibilă pe pagina de Facebook a restaurantului Go-Mio.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: