Lifestyle Stiri

Ryanair reia zborurile București-Timișoara din septembrie

30 iul. 2020 < 1 min

Ryanair reia zborurile București-Timișoara din septembrie

Reading Time: < 1 minut

Compania low-cost Ryanair a anunțat reluarea zborurilor dintre București și Timișoara, începând cu data de 4 septembrie. Vor fi operate trei curse pe săptămână.

„Ryanair anunță cu încântare reluarea rutei sale dintre București și Timișoara începând cu 4 septembrie și operând de trei ori pe săptămână ca parte a orarului nostru Summer 20”, a declarat Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Balcani al companiei.

Zborurile vor fi operate în zilele de luni, vineri și duminică, urmând ca, din 31 octombrie, să fie reluate zborurile zilnice, conform datelor disponibile pe site-ul Ryanair. Prețurile pornesc de la 15,99 euro.

Ryanair a reluat de la 1 iulie peste 20 de rute dinspre și către România, ca parte a orarului de vară 2020. Compania a eliminat taxele de modificare pentru toate rezervările făcute pentru călătorii în lunile iulie, august și septembrie, clienții urmând să plătească doar diferența de tarif.

Ca toate companiile aeriene, și Ryanair a fost grav afectată de restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. În trimestrul încheiat la 30 iunie 2020, compania a transportat doar 500.000 de pasageri, față de 41,9 milioane în aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce reprezintă o scădere de 99%.

Ryanair estimează că va acoperi 60% din orarul normal de august și, posibil, să crească la 70% în septembrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: