BizRemote by certSIGN

Ryanair reia zborurile din România de la 1 iulie. Care sunt destinațiile pentru care puteți cumpăra bilete

iun. 15, 2020 < 1 min

Ryanair reia zborurile din România de la 1 iulie. Care sunt destinațiile pentru care puteți cumpăra bilete

Reading Time: < 1 minut

Compania low-cost Ryanair anunță că va relua de la 1 iulie peste 20 de rute dinspre și către România, ca parte a orarului de vară 2020 și unele destinații vor fi disponibile chiar și din ultima săptămână a lunii iunie.

„Așteptăm cu încântare să reunim prieteni și familii și să transportăm mii de turiști care să contribuie la relansarea economiilor regionale și la păstrarea a mii de locuri de muncă. Este și o oportunitate pentru clienții ai căror zboruri au fost anulate în primăvara în urma restricțiilor de călătorie aduse de COVID-19, care acum pot să-și valorifice voucherele Ryanair, acum, când Europa se redeschide pentru perioada vacanțelor”, a declarat Olga Pawlonka Sales & Marketing Manager Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Balcani.

Printre destinațiile către care se reiau zborurile se numără cele din Grecia, Cipru, Italia și Spania. Compania a lansat și o ofertă specială cu prețuri pornind de la 19,99 de euro pentru zborurile din iulie și august 2020 rezervate până luni, 22 iunie, la miezul nopții.

Conform informațiilor de pe site-ul Ryanair, se reiau zborurile către următoarele destinații: Viena, Paphos (Cipru), Atena, Chania (Grecia), Dublin, Madrid, Bristol, Edinburgh, Londra Southend, iar din Italia – Bologna, Palermo, Pescara, Pisa, Milano-Bergamo.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: