Finanțe Stiri

S-a lansat Biz Asigurări

02/05/2017 2 min read

S-a lansat Biz Asigurări

Reading Time: 2 minute

Echipa Biz a lansat un nou proiect editorial – Biz Asigurări. Suplimentul este dedicat asigurărilor de sănătate și analizează tendințele, oportunitățile și provocările din piața de asigurări private de sănătate, într-un moment în care infrastructura de sănătate este principala nevoie care trebuie acoperită în sistemul medical românesc.

Informațiile sunt utile atât celor care vor poliţe de asigurare de sănătate, cât și celor interesați de cel mai dinamic segment al pieței locale a asigurărilor.

Dacă ai mașină, o asiguri. Casa e și ea asigurată. Dar sănătatea? Sigur, ai grijă de ea cât poți, dar de ce ești descoperit într-o zonă plină de neprevăzut? Biz Asigurări te ajută să descoperi beneficiile și avantajele pe care le aduce o asigurare privată de sănătate, dar și cum să alegi soluția potrivită pentru tine.

Din păcate, peste 90% dintre români sunt asiguraţi doar în sistemul public de sănătate, în timp ce aproximativ 5% au o asigurare privată de sănătate, iar restul nu dețin niciun fel de asigurare, potrivit unui studiu GfK.

Din fericire, tot mai mulți români sunt preocupați de protejarea sănătății și încep să acționeze pe cont propriu, fără să mai aștepte intervenții salvatoare din exterior.  Analizăm, împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din domeniu și reprezentanți ai ASF și UNSAR, evoluția pieței și tendințele din domeniu.

Dintre subiecte:

  • 5 soluții pentru creșterea asigurărilor de sănătate
  • Sănătate asigurată digital – Ce provocări și oportunități oferă noua eră digitală
  • Lista comaniilor care oferă asigurări de sănătate individuale
  • Interviu Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria
  • Interviu Ana-Maria Marian, Managing Director Intermedicas

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă