Marketing Stiri

Saatchi & Saatchi si The Geeks se unesc operational

16 mart. 2015 2 min

Saatchi & Saatchi si The Geeks se unesc operational

Reading Time: 2 minute

Publicis Groupe Romania a anuntat apropierea operationala dintre agentiile Saatchi & Saatchi si The Geeks. Alaturarea celor doua entitati este realizata pe baza unui model deja functional in reteaua Saatchi & Saatchi.

Radu Luca si Costin Radu
Radu Luca, Saatchi & Saatchi, si Costin Radu, The Geeks

 

Noua entitate, Saatchi & Saatchi + The Geeks, va fi condusa operational de catre Radu Luca, Managing Director al Saatchi & Saatchi Romania, si Costin Radu, Managing Director la The Geeks. Cei doi vor fi responsabili cu dezvoltarea proceselor de lucru necesare pentru punerea in comun a competentelor celor doua echipe.

Radu Luca, noul Managing Director al Saatchi & Saatchi Romania, are o experienta de peste 18 ani de comunicare integrata, platforme de sell-in sell-out, solutii de trade & consumer experience.

“Suntem cei mai puternici atunci cand suntem impreuna si am reusit sa cream in Saatchi EMEA o comunitate creativa neobisnuit de conectata, fluida si participativa, ale carei beneficii se simt in diverse moduri, in toate birourile”, declara John Pallant, Creative Director, Saatchi & Saatchi EMEA.

“Apropierea celor doua branduri are la baza un model functional adaptat vremurilor pe care le traim. Vorbim despre o imbinare armonioasa de culturi si expertize intr-o formula dinamica, deschisa dezvoltarii de idei noi si creative. Apropierea Saatchi & Saatchi+The Geeks va permite clientilor sa opteze nu doar pentru o agentie clasica, ci pentru o formula noua, care raspunde provocarilor de marketing actuale si, mai ales, viitoare ale brandurilor”, declara Radu Luca, Managing Director, Saatchi & Saatchi.

“The Geeks a demonstrat in ultimii ani capacitatea de a duce la bun sfarsit, cu rezultate excelente, proiecte integrate pentru business-uri digitale. Noua formula, creata prin apropierea de brandul Saatchi & Saatchi, este pentru The Geeks o deschidere catre o plaja mai larga de oportunitati. Acestea sunt menite sa demonstreaza ca, plecand de la premisa ca traim intr-un mediu schimbat profund de digitalizare, strategiile de comunicare dezvoltate sunt cele care functioneaza cu adevarat”, declara Costin Radu, Managing Director, The Geeks.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: