Analize Stiri

Achizitii online de pana la 10.000 lei pe un bilet de avion

2 sept. 2015 < 1 min

Achizitii online de pana la 10.000 lei pe un bilet de avion

Reading Time: < 1 minut

Romanii au cheltuit peste 1 milion de euro prin platforma 2Parale pe pe carti, haine si bilete de avion, in vara lui 2015, conform unei analize interne a companiei 2Performant Network S.A.

In perioada analizata, cea mai mare achizitie online prin intermediul platformei 2Parale din categoria carti si materiale didactice s-a ridicat la aproximativ 3.500 de lei, in timp ce la categoria fashion, cea mai mare achizitie inregistrata in vara lui 2015 este de aproximativ 3.300 de lei. In ceea ce priveste turismul, cea mai mare suma platita online pentru achizitionarea unui bilet de avion este de aproximativ 10.000 de lei.

Valoarea medie a cosului de cumparaturi pentru categoriile cele mai populare in materie de vanzari online in vara acestui an a fost de aproximativ 100 de lei pentru carti si materiale didactice, respectiv 140 de lei pentru fashion si 900 de lei pentru turism.

Rochiile au fost cele mai cautate produse ale sezonului de vara 2015. Cumparaturile online de rochii au crescut cu 60% fata de perioada similara a anului trecut. In schimb, costumele de baie au fost in scadere cu 28% fata de aceeasi perioada a anului 2014, ceea ce indica un trend de cumparare care se indreapta spre offline pentru aceasta categorie de produse.

 „Chiar daca, in timpul verii, piata de e-commerce scade ca urmare a concediilor, numarul de comenzi online creste semnificativ de la un an la altul. […]. Pentru toamna lui 2015, vom asista, cu siguranta, si la o crestere a categoriilor de IT&C si produse pentru copii, pe langa trendul deja ascendent al cartilor, materialelor didactice si fashion-ului, odata cu perioada back to school si Black Friday”, a comentat Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: