Companii Stiri

Salatele lui Nicolai Tand la McDonald’s

5 aug. 2014 < 1 min

Salatele lui Nicolai Tand la McDonald’s

Reading Time: < 1 minut

McDonald’s a lansat noua colectie de Salate a la Chef Nicolai Tand, create pentru clientii care isi doresc sa se bucure de o masa usoara si gustoasa.

Evenimentul de lansare a avut loc pe 4 august la restaurantul din Piata Romana.

Chef Nicolai Tand a pregatit pentru invitatii de la eveniment cele trei salate si a povestit cum a ales ingredientele si cum a desavarsit fiecare reteta: “mancarea este o bucurie si un rasfat. Pentru salate de exemplu, sunt foarte importante proportia de ingrediente si sosurile. Ma bucur sa vad ca McDonald’s prezinta salatele asa cum le-am preparat eu. Astfel, fiecare client va avea parte de reteta lui Nicolai si experienta McDonald’s.”

“O idee buna ramane doar o idee daca nu ai interlocutorul potrivit, forta de a o implementa si un proces de inovatie in centrul caruia se gaseste consumatorul. Eu ma bucur sa vad cum o idee buna a devenit realitate din colaborarea intre McDonald’s si Chef Nicolai, pe care acum l-as numi mai degraba prieten. Multumesc, Nicolai”, a declarat Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s Romania, la evenimentul de lansare a Colectiei de Salate a la Chef Nicolai Tand.

Salata Bistro este o salata cu sunca, branza si ou, cu sos Vinaigrette. Salata Greek este o salata cu branza, masline si rosii cherry, ideala cu ulei de masline si otet balsamic. Salata Tuna este cu ton, porumb si ou, desavarsita cu sos Vinaigrette.

McDonald’s a deschis primul restaurant in Romania in anul 1995. In prezent, compania detine 67 de restaurante in 21 de orase si primeste zilnic peste 150.000 de clienti. McDonald’s are peste 4.000 de angajati in Romania. Investitia McDonald’s in Romania depaseste 600 de milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: