Management Stiri

Sales Team UPgrade, evenimentul dedicat profesionistilor in vanzari

16 oct. 2015 2 min

Sales Team UPgrade, evenimentul dedicat profesionistilor in vanzari

Reading Time: 2 minute

Un eveniment dedicat managerilor care inteleg ca performanta in vanzari nu mai este de mult un indicator individual

Revista CARIERE organizeaza evenimentul Sales Team UPgrade, in data de 5 noiembrie 2015, la Hotel Sheraton din Bucuresti, un eveniment de nivel executiv dedicat profesionistilor in vanzari si afaceri, managerilor care inteleg ca implinirea lor ca lideri de succes este strans legata de afirmarea echipei lor. Performanta nu mai este un indicator individual, iar in noua realitate a vanzarilor, populata de consumatori foarte bine informati si exigenti, managementul acesteia trebuie sa fie o preocupare constanta a liderilor.

Evenimentul isi propune sa aduca in atentia publicului de specialitate solutii si idei practice referitoare la modalitatea de a construi o organizatie performanta in vanzari, sa analizeze mega-trendurile care dicteaza cresterea profitului, sa evidentieze importanta si rolul tehnologiei in procesul de crestere a unei echipe de vanzari, precum si a necesitatii adaptarii managerilor de vanzari la noile tendinte din acest domeniu.

Pe langa impartasirea know-how-ului specific, Sales Team UPgrade aduce laolalta profesionisti in vanzari din diferite industrii pentru a crea impreuna o experienta a dezvoltarii profesionale si personale. Temele de discutie vor varia de la identificarea ultimelor schimbari din lumea achizitiilor, la dezvoltarea potentialului de personal de leadership, asumarea targetului fara a exercita o presiune negativa la nivelul echipei, impactul fenomenului Social Selling asupra procesului de vanzare, formarea si mentinerea unor echipe de vanzari intr-un mediu Agile, maximizarea investitiilor de training, dezvoltarea personala si noul profil al liderului de vanzari sau managementul performantei in conditii de criza a brandului.

Pe parcursul a trei sesiuni interactive, derulate in paralel, conferinta Sales Team UPgrade va incerca:

  • sa masoare impactul acestor schimbari in procesul de vanzare;
  • sa verifice daca managerii de vanzari sunt pregatiti sa faca fata noului context sau vor trebui sa aprofundeze sau sa dezvolte un nou set de abilitati;
  • sa analizeze paradigma globala care presupune dezvoltarea abilitatilor de vanzari dincolo de specializarea pe industrii si cum este acceptata aceasta paradigma la nivel local;
  • sa ii ajute pe specialistii in vanzari sa reuseasca sa isi pastreze etica si morala profesionala atunci cand sunt sub presiunea atingerii obiectivelor.

Printre speakerii evenimentului se numara: Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner Trend Consult Group, Dr. psih. Doru Dima, Director National Profiles International, Dan Berteanu, Managing Partner Equatorial, Gabriel Muresanu, Managing Partner Awarness Power Consulting, Sergiu Medar, Partener si Lider ICSS si Andreea Baciu, Development Director Qualians – TMI.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere puteti gasi pe website-ul dedicat evenimentului: www.salesteamupgrade.ro

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: