Lifestyle Stiri

Salt la Scena9

6 iul. 2017 < 1 min

Salt la Scena9

Reading Time: < 1 minut

Expoziția „Salt!”, care prezintă publicului lucrările de licență și masterat realizate de 24 de tineri studenți la Universitatea Națională de Arte București poate fi vizitată până pe 21 iulie la Rezidența Scena9, spațiul cultural-artistic creat de BRD și destinat noilor generații de artiști.

Lucrările se concentrează pe momentul de schimbare de stare, de statut, de trecere la un alt nivel. Temele abordate sunt corpul uman, spațiul urban/rural, intimitatea spațiului personal, reflectarea sinelui în ceilalți sau a celorlalți în sine, vidul generator, istoriile și mitologiile personale, memoria colectivă, jocul și întâmplarea.

„Expoziția Salt! este una dintre modalitățile prin care BRD – Groupe Société Générale își continuă promisiunea de a susține noua generație de artiști, iar asta într-un moment foarte important pentru viitoarea lor carieră: examenul de finalizare a studiilor. Rezidența BRD Scena9 a fost creată pentru a servi ca spațiu de promovare a tuturor formelor de cultură contemporană și pe care ne dorim să-l transformăm într-un loc unde iubitorii de cultură pot descoperi proiecte fresh”, declară Cosmina Frîncu, Brand Communication Manager, BRD – Groupe Société Générale.

Expoziția va fi deschisă vizitatorilor zilnic până pe 21 iulie 2017, între orele 12.00 – 20.00, la Rezidența BRD Scena9, strada Caragiale nr. 32, București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: