Companii Stiri

Sameday Courier inregistreaza profit cu 96% mai mare

5 mai 2015 < 1 min

Sameday Courier inregistreaza profit cu 96% mai mare

Reading Time: < 1 minut

Sameday Courier anunta o cifra de afaceri in primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei. Suma este mai mare cu 46% fata de volumul inregistrat in perioada similara a anului trecut si de asemenea, profitul firmei a crescut cu 96%.

La jumatatea lunii februarie a acestui an, Sameday a devenit primul operator romanesc de curierat rapid listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol bursier SDAY), in conditiile in care era deja prima companie romaneasca listata pe platforma AeRO.

„Creste zona de e-commerce, livrarile catre persoane fizice, creste nevoia pentru livrarile programate la anumite ore si este posibil sa mai vedem evolutii care sa vina in intampinarea nevoilor clientului destinatar, de a controla cat mai bine, nu doar la ce ora primeste ceva, dar si unde. Raman la convingerea ca «samedaismul» va fi noua religie in curierat, mai ales in privinta livrarilor la nivel local ”, a afirmat Octavian Badescu, antreprenor si fondator al Sameday Courier.

Volumul de trimiteri a crescut in conditiile in care toate liniile de business au inregistrat evolutii pozitive. Managementul Sameday Courier estimeaza, la nivelul intregului an 2015, o crestere a cifrei de afaceri a companiei peste media pietei din toate punctele de vedere, vizand atingerea unui volum in valoare de aproximativ 10 milioane de lei si o profitabilitate de doua cifre.

Foto: Octavian Badescu, Lucian Baltaru

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: