Stiri Tech

Samsung a lansat Galaxy Watch 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și în România

11 aug. 2021 4 min

Samsung a lansat Galaxy Watch 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și în România

Reading Time: 4 minute

Samsung a reușit să lanseze în România nu doar cele mai noi gadgeturi, dar și să realizeze primul eveniment de când a început pandemia. A fost deci primul eveniment major de tehnologie de când a început pandemia și este primul eveniment cu prezența fizică a unui public atât de numeros.
Și pentru că un număr foarte mare de jurnaliști și influenceri au fost prezenți în același loc, la intrare s-a solicitat prezentarea unui certificat de vaccinare, certificatul verde european sau a fost posibilă testarea rapidă a persoanelor, cu ajutorul unei echipe de la OK Medical.

Samsung a lansat astăzi două telefoane și noul model de ceas. Iar aceasta e devenit și una din puținele lansări globale, care a putut fi urmărită în același timp cu toată lumea, dar și adaptată la țara noastră. Practic produsele au fost prezente la București, toată lumea a putut să le testeze, imediat ce s-a ridicat embargoul și lansarea la nivel mondial.

Samsung Galaxy Watch 4

Ceasul Samsung a ajuns la versiunea a patra. Iar actualizările sunt binevenite. După ani în care Samsung a dezvoltat propriul său sistem de operare pentru ceasurile sale – Tizen, acum au revenit la Google Wear OS. Iar softul produs de Google va fi ajustat și colorat de Samsung, pentru ceasurile smart.

Ceasurile Galaxy Watch 4 vin în două modele: standard și clasic. Au ecran tactil, iar prețurile sunt accesibile, atât timp cât pentru versiunea standard costă de la 250 de dolari, iar pentru versiunea clasic de la 350 de dolari.

Ceasurile au mai multe activități de sport ce pot fi măsurate și mai nou pot afișa procentul reprezentat de grăsimea corporală, de mușchii scheletici, de apa din organism și altele. Noul senzor Samsung cu componente bioactive determină compoziția corporală în timp real pentru a-ți oferi informații care să te ajute să-ți stabilești obiectivele legate de sănătate.

235840762 6095913737115515 294945300250748473 n

Activitatea sportivă poate fi monitorizată cu Galaxy Watch 4 și are acum peste 90 de exerciții fizice pe care le poate urmări pentru un raport mai precis al antrenamentelor.

Galaxy Z Fold 3

Galaxy Z Fold 3 devine primul telefon pliabil care este certificat ca fiind rezistent la apă. Cu alte cuvinte nu ne va mai fi teamă să folosim telefonul în ploaie, cu un rating IPX8. Telefonul este primul de la Samsung cu o cameră sub display. Nu produce cea mai strălucită imagine, dar este potrivită pentru realizarea de conferințe pe Zoom sau pentru deblocarea telefonului prin recunoașterea facială.

Livrările ar trebui să înceapă de pe data de 26 a acestei luni, la un preț care începe însă de la 1800 de dolari.

Cei care nu sunt convinși încă de un ecran pliabil, ar fi bine să-l testeze și să-l vadă măcar în magazine, experiența va fi complet diferită față de alte dispozitive. Dar mai ales va fi rapidă și foarte fluidă. Unul din telefoanele testate la lansare a avut și o baterie de 4400 mAh, ceea ce la o folosire intensă ar fi suficientă pentru o zi întreagă de muncă la birou.

Galaxy Z Flip 3

Băieții l-au denumit trusă de machiaj, în timp ce admirau telefonul mic, care se pliază fix ca să intre într-o palmă. În schimb acest telefon ar putea fi denumit și telefonul entry level pentru cele din gama de foldable. Are doar o baterie de 3300 mAh, dar aceasta este limitată și de spațiu, nu doar de dimensiuni. Dar la fel ca Z Fold 3, este rezistent la apă.
Procesorul este rapid, un Snapdragon 888 care vine lângă el și cu 8 giga de memorie RAM. Camerele foto sunt de 10 megapixei cea frontală și 12 megapixeli în spate. Iar prețul de pornire al telefonului ar fi și unul potrivit pentru dimensiunile sale. Doar 1000 de dolari pentru un telefon care se pliază, pentru cei cărora le place acest tip de modele.

Galaxy Buds 2

Poate cel mai dorit accesoriu de la Samsung, căștile Galaxy Buds au ajuns și la versiunea doi. Sunt mai ușoare, mai mici și au funcție de anulare a zgomotului de fond inclusă. Prețul lor pleacă de la 149 de dolari, iar căștile vor fi disponibile de la finalul lunii august.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: