Stiri Tech

Samsung lansează purificatoare de aer pe piața românească

1 iul. 2020 3 min

Samsung lansează purificatoare de aer pe piața românească

Reading Time: 3 minute

Conform unui studiu realizat de Samsung, pe un eșantion de oameni cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani, 73% dintre românii din mediul urban se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc.

Cum consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de ceea ce înseamnă respirația unui aer impur, gaze mai mult sau mai puțin periculoase, praf, substanțe chimice, precum și diverse alte mirosuri comune în special în marile orașe, Samsung Electronics a adus pe piața din România prima sa gamă de purificatoare.

„Suntem extrem de bucuroși că putem lansa gama de purificatoare Samsung și în România, care vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri pentru un aer cât mai curat în propriile locuințe. Tehnologiile încorporate în sistemele de purificare le permit purificatoarelor să capteze până la 99,97% din particulele de praf, ceea ce înseamnă că acestea vor face o reală diferență în orice locuință”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Purificatoarele Samsung au un sistem de detecție cu senzori avansați și un ecran vizual care oferă utilizatorilor informații precise despre calitatea aerului în timp real. De asemenea, modelele ce pot fi folosite prin Wi-Fi permit utilizatorilor să monitorizeze nivelul de poluare a aerului din orice loc, în orice moment și să controleze dispozitivul de la distanță, folosind aplicația SmartThings.

Gama de purificatoare Samsung include 5 modele ușor și intuitiv de utilizat, cu un design care permite integrarea acestora în locuințele moderne. Modelele vor fi fi disponibile începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2020.

AX9500 (Cube)

Se bazează pe tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free, care dispersează aer curat prin aproape 60.000 de micro-spații pentru eliberarea aerului, la un nivel de zgomot extrem de redus.

AX9500 vine într-o formă modernă, cubică, cu finisaj metalic și a câștigat un premiu în cadrul competiției IF Design Awards pentru specificațiile tehnice, dar și pentru design. Datorită designului modular, două purificatoare The Cube se pot atașa și detașa cu ușurință, ceea ce înseamnă că o suprafață mult mai mare poate fi purificată. Fiecare unitate are propria componentă de andocare.

AX9500 dispune, de asemenea, de afișaj numeric EasyView și un senzor laser PM, care monitorizează calitatea aerului în timp real, identificând contaminanții gazoși și particulele mai mici de 1.0㎛. Utilizatorii pot vedea rezultatele pe afișaj, care arată nivelul de poluare PM1.0/2.5/10 și nivelul general al calității aerului, printr-un indicator în 4 culori.

AX7500

AX7500 oferă o acoperire largă și rapidă de care consumatorii au nevoie de la un purificator de aer, cu posibilitatea de a ajunge în toate colțurile încăperii. Influxul de aer frontal este conceput pentru a atrage aerul cu ușurință. Odată ce procesul de purificare s-a încheiat, ventilatorul cu dispersează aerul prin 3 fante de ventilație.

AX5500

AX5500 oferă de asemenea o acoperire largă, de care consumatorii sunt interesați la purificatorul lor de aer. După finalizarea procesului de purificare, disperseză rapid aerul curat în mai multe direcții folosindu-se de 3 fante de ventilație, cu o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră. Unitatea dispune de roți ascunse, ceea ce înseamnă că poate fi mutat în orice loc este nevoie.

AX3300 AX40

AX3300 ajută utilizatorii să verifice calitatea aerului din interior într-un mod cât mai intuitiv, folosind senzori de praf și gaz pentru a monitoriza calitatea aerului și utilizează aceste informații pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.

AX3000 AX34

AX3000 oferă o serie de specificații menite să ofere cea mai bună experiență de utilizare, ca de exemplu Sleep Mode, care se asigură că procesele vor fi optimizate, iar aparatul nu va face niciun fel de zgomot în timpul nopții. Dispune de senzori pentru praf și gaz și de indicatorul intuitiv în 4 culori, care arată vizual nivelurile de poluare a aerului în timp real. Filtrul necesită curățare periodică, iar sistemul de filtrare HEPA va indica printr-un senzor luminos atunci când aceasta trebuie efectuată.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: