Marketing Stiri

Nou director de programe la Cartoon Network si Boomerang

19 ian. 2016 < 1 min

Nou director de programe la Cartoon Network si Boomerang

Reading Time: < 1 minut

Thorsten Schweer este noul Director de Programe al Cartoon Network si Boomerang, pentru Europa Centrala si de Est. Din aceasta pozitie, va fi responsabil de continutul de program linear si non-linear, planificarea programelor, dublarea si achizitiile pentru Cartoon Network si Boomerang in Europa Centrala si de Est, regiune care cuprinde, printre altele, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia, Rusia si Romania.

Anterior, Schweer a fost Head of Program Planning & Material Coordination la KiKA, in Germania, responsabil cu planificarea si dezvoltarea strategiilor de programe pentru canalele de copii. A lucrat timp de sase ani si in cadrul companiei MGM, unde a avut functia de Director de Programe & On Air. Din aceasta pozitie, el a fost direct responsabil de lansarea canalelor MGM in Europa Centrala, dar si de programe, de achizitii si de promovarea on-air.

Thorsten Schweer ii va raporta lui Matthias Heinze, vicepresedinte pentru operatiuni comerciale pentru Europa Centrala si de Est si manager general pentru Europa de Est.

Turner Broadcasting System International opereza in prezent branduri printre care CNN, TNT, Cartoon Network si Turner Classic Movies, dar si retele in America Latina, Europa, Orientul Mijlociu si Africa si Asia Pacific.TBS face parte din familia Time Warner, alaturi de Warner Bros. si HBO si opereaza 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri in 37 de limbi, in mai mult de 200 de tari. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: