Stiri Tech

Samsung nu va lansa Galaxy Note 21 în acest an din cauza crizei semiconductorilor

Reading Time: 1 minut Samsung Galaxy Note 2117 mart. 2021 1 min

Samsung nu va lansa Galaxy Note 21 în acest an din cauza crizei semiconductorilor

Reading Time: 1 minut

Samsung a confirmat că nu va avea o lansare în acest an pentru modelul Galaxy Note 21. Zvonurile circulau încă de anul trecut, iar unele dintre ele sugerau că s-ar putea să nu mai existe telefoane din gama Note.

Samsung a confirmat că nu va lansa Galaxy Note 21 în acest an, dar și că nu va opri producția de telefoane din această gamă.

De ce nu se mai lansează Galaxy Note 21 în acest an

Unul din motivele pentru care Galaxy Note 21 nu se mai lansează în acest an vine tot din partea chineză sau asiatică a lumii. Criza semiconductoarelor are repercusiuni în întreaga industrie electronică care trăiește din acești mici tranzistori. Semiconductoarele fabricate în Asia sunt încorporate în orice fel de dispozitive, de la automobile, la procesoarele telefoanelor, chiar și în frigidere sau orice alt echipament electrocasnic.

Oficial, șeful diviziei de mobile, Koh Dong-jin Ko a dat vina pe această criză a semiconductoarelor pentru lipsa de pe piață a lui Galaxy Note 21 în acest an. Lipsa semiconductoarelor afectează și producția de cip-uri ale telefoanelor fie că sunt din gama Exynoss 2100 a lui Samsung sau Snapdragon 888 de la Qualcomm.

Alte siteuri de tehnologie din Coreea spun că Samsung și-ar fi dorit să oprească gama Galaxy Note, iar acesta este unul din motivele pentru care S Pen-ul a fost adăugat pe S21 Ultra. Dar nu vor opri această gamă înainte de a lansa un ultim model.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: