Companii Stiri

Wizz Air zboara de la Bucuresti la Cluj-Napoca si la Budapesta

19 ian. 2016 < 1 min

Wizz Air zboara de la Bucuresti la Cluj-Napoca si la Budapesta

Reading Time: < 1 minut

Compania low-cost Wizz Air a anuntat lansarea a doua noi rute: Bucuresti – Cluj-Napoca, cu preturi incepand de la 39 de lei/zbor, si Bucuresti – Budapesta, cu preturi de la 99 de lei/zbor.

Zborurile catre Cluj-Napoca vor debuta pe 22 iulie 2016, urmand a fi operat de luni pana vineri si duminica, iar cele catre Budapesta incepe din 19 septembrie 2016, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

„Era normal sa avem o cursa Bucuresti – Cluj, fiindca acestea sunt primele doua baze ale noastre in Romania. Pretul mediu pe aceasta ruta va fi competitiv nu doar fata de alte companii aeriene, ci si fata de costurile deplasarii cu masina sau cu trenul intre cele doua orase”, a declarat Gyorgy Abran, directorul comercial al Wizz Air, intr-o conferinta de presa la Bucuresti.

Anul trecut, Wizz Air a transportat peste 4,5 milioane de pasageru de pe aeroporturile din Romania, fata de 3,9 milioane in 2014. Numai din Bucuresti zborurile Wizz Air au transporta peste 2 milioane de pasageri, compania estimand ca in acest an se va apropia de 3 milioane de pasageri. Aeroportul Henri Coanda este deservit de opt aeronave Wizz Air, in cursul acestui an patru dintre acestea urmand sa fie noi, modele Airbus A321 proaspat achizitionate.

Wizz Air opereaza din Romania 108 rute spre 17 tari, cu 18 aeronave din 8 aeroporturi – Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Targu Mures, Craiova, Sibiu si Constanta. Wizz Air a transportat in total 19,2 milioane de pasageri in 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: