fbpx
Companii

Samsung a prezentat la European Forum cele mai noi televizoare QLED

08/02/2017

author:

Samsung a prezentat la European Forum cele mai noi televizoare QLED

Samsung Electronics, lider mondial în ultimii 11 ani pe segmentul televizoarelor, a prezentat în cadrul evenimentului Samsung European Forum tehnologia inovatoare ce stă la baza celei mai noi game de televizoare QLED și noul proces avansat de calibrare, dezvoltat în parteneriat cu SpectraCal.

La European Forum, Samsung și SpectraCal au prezentat un nou sistem de măsurare a volumului de culoare al ecranelor TV, prin intermediul software-ului CALMAN. Acest proces a fost propus pentru prima oară în 1976, de către Comisia Internațională de Iluminat (CIE), dar a fost pus în practică prin intermediul acestui parteneriat.

Sistemul de măsurare poate să demonstreze capacitățile televizoarelor QLED de redare a culorilor. Televizoarele QLED pot reda atât culorile, cât și contrastul, într-un mod foarte clar, datorită eficienței ridicate a particulelor Quantum Dot. Acestea dispun de cel mai înalt volum de culori de pe piață.

Televizoarelor QLED ating un nivel de luminozitate de 1.500-2000 niți, oferind o imagine realistă și naturală și compatibilitate HDR. Astfel reușesc să ofere nivelul optim de luminozitate pentru ochiul uman și permit o vizionare confortabilă, în orice mediu. Gama QLED 2017 a fost dezvoltată având la bază cerințele utilizatorilor.

“Samsung dorește să se asigure că utilizatorii au informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie privind achiziționarea unui nou televizor. În acest an, ne-am concentrat pe calitatea imaginii din perspectiva volumului de culoare, a contrastului și a unghiului de vizionare” a declarat Victor Armășelu, Director CE la Samsung Electronics.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE