Marketing

Schimbare in echipa de marketing a diviziei de Snacks a PepsiCo

9 dec. 2014 < 1 min

Schimbare in echipa de marketing a diviziei de Snacks a PepsiCo

Reading Time: < 1 minut

Alina Imbrea este noul Marketing Director al diviziei Snacks pentru PepsiCo in regiunea Greater Balkans. Numirea se produce in contextul implementarii noului model operational PepsiCo in Europa de Est, ce presupune alinierea unitatii Greater Balkans cu organizarea categoriei regionale.

Anterior acestei functii, Alina Imbrea a ocupat pozitia de Senior Marketing Manager Snacks, PepsiCo East Balkans.

Din noua sa pozitie, Alina Imbrea va fi responsabila cu gestionarea sincronizata a activarilor de brand pentru consumatori si a activitatilor de Trade Marketing pentru categoria Snacks pe 14 piete diferite, insumand aproximativ 75 milioane de consumatori si se va asigura de implementarea programelor integrate de marketing.

Alina Imbrea va raporta functional Managerului General al diviziei de Snacks pentru zona Europa de Est si operational Managerului General al regiunii Greater Balkans, Levent Yuksel.

In termeni de responsabilitate geografica, Alina va conduce activitatile de marketing ale diviziei de Snacks pentru Balcanii de Est (Romania, Bulgaria, Moldova), Balcanii de Vest (Serbia, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Slovenia, Albania, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Kosovo, Muntenegru), Grecia si Cipru si va supraveghea functional activitatea de marketing a diviziei de Snacks in Israel.

Alina Imbrea s-a alaturat companiei PepsiCo in 2009, preluand pozitia de Marketing Manager Snacks East Balkans. Are o experienta de peste 15 ani in marketing, pe parcursul carora a coordonat dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing pentru produsele snacks din portofoliul PepsiCo, care include brandurile Lay’s, Star, Krax, Doritos si Ruffles. Inainte de PepsiCo, a lucrat in marketing in industria bunurilor de larg consum, in pozitii de Trade Marketing Manager, Brand Marketing Manager, Senior Brand Manager si Brand Manager.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: