Management Stiri

Schimbare la vârful diviziei Pharmaceuticals a Bayer România

14 iul. 2017 < 1 min

Schimbare la vârful diviziei Pharmaceuticals a Bayer România

Reading Time: < 1 minut

Conducerea diviziei Pharmaceuticals a Bayer România a fost preluată de către Dr. Gerhard Waltl. Acesta devine astfel Country Commercial Lead și îl înlocuiește pe Panagiotis Alekos, care gestionează acum operaţiunile Bayer Pharmaceuticals din Republica Cehă şi Slovacia.

„Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur echipei din România întrucât acesta nu este doar domeniul pe care îl cunosc foarte bine, ci şi unul aflat extrem de aproape de promisiunea Bayer, aceea de a folosi ştiinţa pentru a crea o viaţă mai bună. Inovaţia este esenţa companiei noastre. Ceea ce ne ajută să avansăm este componenta de cercetare şi dezvoltare – identificarea unor noi molecule care să le permită oamenilor să se bucure de viaţă din plin. Sunt convins că vom reuşi să ne atingem obiectivele de business stabilite pentru perioada următoare şi ne vom menţine cu un pas înaintea provocărilor actuale“ declară Dr. Gerhard Waltl.

Absolvent al Universităţii Ludwig-Maximilian din München, acesta are peste trei decenii de experienţă în segmentul farmaceutic la nivel internaţional, dublate de competenţe solide în marketing şi managementul proiectelor globale şi studii în domeniul economic. Parte a echipei Bayer încă din anul 1983, prin intermediul variilor funcţii ocupate şi-a demonstrat abilităţile de a conduce atât echipe globale complexe, cât şi entităţi locale din numeroase ţări europene. Recent, a preluat atribuţii şi în zona de conformitate, protecţie a datelor şi optimizarea proceselor de înfiinţare a reprezentanţelor locale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: