Management Stiri

Schimbari in comitetul executiv al BCR

12 sept. 2014 2 min

Schimbari in comitetul executiv al BCR

Reading Time: 2 minute

Comisia de selectie din cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR) va recomanda Consiliului de Supraveghere al bancii numirea Danei Demetrian in functia de membru al Comitetului Executiv al BCR, responsabil cu activitatea de retail si private banking. Aceasta il va inlocui pe Martin Skopek, care a decis sa se dedice unor proiecte personale. Numirea Danei Demetrian in Comitetul Executiv al BCR se afla momentan sub rezerva aprobarii BNR. Pana de curand Director al Retelei de Retail din caddrul BCR, Dana Demetrian detine o experienta profesionala extinsa, de peste zece ani, in pozitii de conducere a operatiunilor de retail ale unor grupuri bancare de top din Romania. Aceasta s-a alaturat BCR in anul 2012 si a contribuit decisiv la reorganizarea retelei retail si la optimizarea proceselor, ulterior asigurand managementul performantei precum si dezvoltarea in reteaua retail a 550 de unitati, in care lucreaza 3.000 de angajati.

Inainte sa se alature echipei BCR, Dana Demetrian a ocupat o serie de pozitii de conducere in managementul produselor, servirii, precum si al administrarii retelei de unitati in cadrul unui alt grup bancar de top din tara. Dana Demetrian a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnice din Bucuresti si detine o diploma Master obtinuta a Academia de Studii Economice din Bucuresti, precum si un MBA la Conservatoire National des Arts et Métiers din Paris.

“Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a castigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrata, cu ambitia de a finaliza procesul de transformare a bancii si de a conduce reteaua de sucursale spre un nou nivel de crestere a businessului”, spune Tomas Spurny, presedinte executiv al BCR. “Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipa de 3.000 de oameni motivati sa isi valorifice talentul si sa isi asume responsabilitatea pentru bunastarea si prosperitatea clientilor nostri din Romania. Aceasta este misiunea BCR si sunt sigur ca Dana va contribui cu succes la realizarea ei, in noul sau rol”, adauga Spurny.     

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: