Marketing Stiri

Schimbări în echipa FCB Bucharest

12 feb. 2019 < 1 min

Schimbări în echipa FCB Bucharest

Reading Time: < 1 minut

Cornel Gologan este noul Creative Director al FCB Bucharest. El are o experiență de aproape 20 de ani în agenții locale, la Headvertising și Propaganda, și cu un episod expat la activ (CD în biroul de PR, Grayling Istanbul). Totodată, FCB Bucharest și-a completat echipa de management.

Sorina Borcescu – Managing Director al FCB Bucharest din 2018, înainte ocupând poziția de Client Service Director în cadrul agenției. 

Andreea Cârciumaru – noul Client Service Director al agenției, anterior Group Account Director,  alăturată echipei FCB Bucharest din 2014. Andreea are o experiență de peste 13 ani în publicitate, perioadă în care a gestionat proiecte pluridisciplinare. 

Sonia Panait – Business Development Director, nou venită în echipa FCB de la Propaganda. Cu un background de peste 16 ani în industrie, Sonia va fi responsabilă cu dezvoltarea portofoliului de clienți și cu creșterea calității serviciilor agenției.

Corina Anghel – Head of Strategy de la începutul anului 2018, cu o experiență de peste 10 ani în strategic planning. 

Alina Ștefan – PR Director începând din 2016, cu 11 ani de experiență în relații publice.

Rețeaua globală FCB, parte a Interpublic Group of Companies, include 150 de agenții în 90 de țări, având peste 8.000 de angajați.

În România, FCB Bucharest oferă, de peste 20 ani, soluții integrate de comunicare. Din portofoliul de clienți fac parte branduri și companii internaționale precum Beiersdorf, JTI, Philips, Vodafone sau Tymbark Maspex.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: