Stiri Tech

Schimbări în top managementul Bitdefender

13/09/2018 < 1 min read

Schimbări în top managementul Bitdefender

Reading Time: < 1 minut

Bitdefender a anunțat numirea Monikăi Goldberg la conducerea departamentului global de corporate marketing.

Goldberg a ocupat poziții cheie în rândul unor companii precum McAfee și Cisco și aduce o experiență bogată în domenii precum securitate pentru cloud, marketing, management de produs și dezvoltare de business. Ea va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, și va sprijini obiectivele de creștere cu două cifre a vânzărilor companiei. În următoarele luni, Goldberg va lucra la strategia de poziționare a companiei, la extinderea notorietății rețelei de threat intelligence și la crearea de programe de engagement între companie și clienți, industrie și analiști.

„Astăzi, 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață folosesc deja tehnologiile Bitdefender, iar compania înțelege, valorizează și prioritizează protecția și intimitatea clienților săi și iese în evidență prin inovarea consistentă, analize complexe ale amenințărilor informatice și colaborări de lungă durată cu instituțiile de aplicare a legii de pe tot mapamondul”, spune Goldberg.

„Monika este un lider de business cu experiență care va avea un rol cheie în sprijinirea strategiei Bitdefender de a-și continua creșterea solidă și de a domina industria de securitate informatică”, a declarat Bogdan Irina, directorul operațional al Bitdefender.

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă