fbpx
Management Stiri

Schimbări în managementul TotalSoft2 min

24/08/2017 < 1 min read

Schimbări în managementul TotalSoft2 min

Reading Time: < 1 minut

TotalSoft, o companie furnizoare de ERP și soluții financiare la nivel internațional a numit-o în fruntea departamentului de resurse umane pe Diana Cernăianu.

Din poziția de director de resurse umane, Diana Cernăianu va fi responsabilă cu definirea și implementarea strategiei de HR, cu scopul de a sprijini evoluția companiei pe piața internă și internațională.

TotalSoft dorește să continue să dezvolte angajații și echipele care stau la baza succesului soluțiilor de business Charisma, atât la nivel local, cât și internațional. În acest sens, programele de dezvoltare de leadership și management recent lansate în companie, dar și cele de atragere și retenție a talentelor vor fi priorități pe agenda departamentului de resurse umane.

Cu o experiență de management de peste 20 de ani, Diana Cernăianu are cunoștințe solide în domeniul resurselor umane și al proceselor de transformare. De-a lungul anilor, aceasta a coordonat mai multe procese de integrare, dezvoltare și eficientizare în cadrul unor companii mari, precum Saint-Gobain, FrieslandCampina, Rompetrol, Deloitte și Dorna.

„Oamenii TotalSoft au un rol fundamental în strategia noastră de creștere și în atingerea obiectivelor noastre principale – consolidarea poziției de lider pe piața locală și creșterea portofoliului de clienți internaționali din industria financiară. Investim în echipă și ne concentrăm în continuare pe atragerea și menținerea angajaților potriviți. Prin urmare, ne bucură să o avem alături pe Diana Cernăianu și sunt încrezător că expertiza ei ne va ajuta să ne dezvoltăm în continuare echipa”, spune Önder Eren, CEO al TotalSoft.

Diana Cernăianu este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a obținut un MBA în Marketing din partea Universității Româno-Canadiene.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *