Management Stiri

Schimbari pe piata de training

14 oct. 2014 2 min

Schimbari pe piata de training

Reading Time: 2 minute

Furnizorul de programe de training AchiveGlobal Romania isi schimba, de astazi, numele in Equatorial, ca urmare a unui proces de rebranding, demarat in primavara acestui an.

 

Ca urmare a recesiunii globale, companiile au fost fortate sa isi optimizeze bugetele, iar una dintre tintele reducerilor a fost si dezvoltarea angajatilor. Acesta a fost si motivul pentru care furnizorul de programe de training Equatorial a simtit nevoia sa isi schimbe viziunea si sa se reinventeze. Astfel, a fost regandita filosofia companiei astfel incat sa vorbeasca despre “training the working life”, despre integrarea cu succes a jumatatilor din viata fiecarui om care trece printr-un program de training, intrucat succesul apare atunci cand diferentele dintre aceste jumatati sunt armonizate intr-un tot unitar – emotia cu rationalul, latura umana cu rigoarea businessului, constientizarea cu abilitatea.

“Dupa un numar mare de ore petrecute in salile de curs, alaturi de oameni din companii, am cautat sa aflam ce anume este nevoie pentru a-i sprijini pe toti acestia sa ajunga cat mai usor la momentul in care constientizeaza daca si in ce mod schimbarea individuala este necesara. In Equatorial construim solutii de training si dezvoltare bazate pe o arhitectura si metode de invatare dintre cele mai moderne, iar acestea actioneaza parghiile necesare pentru cresterea si mentinerea si in afara salii de curs a motivatiei oamenilor de a schimba ceva. Ceea ce ne place sa credem si sa spunem ca are drept rezultat imbunatatirea calitatii vietii profesionale si personale a participantilor la programele noastre. Pentru ca noi lucram pentru organizatii, servind oamenilor din interiorul lor, iar cu cat ei vor fi mai echilibrati si vor putea lua intr-un mod cat mai sanatos decizii, cu atat mai bine le va fi organizatiilor in care acestia lucreaza”, spune Diana Rosetka, Managing Partner al Equatorial.

Totodata, programele de training au fost reorganizate atat din perspectiva metodologiei, cat si a ariei abordate. Astfel, participantii sunt mai implicati in proces prin intermediul jocului si a altor tehnici experientiale pentru a raspunde nevoii de dinamism si aplicabilitate imediata a cunostintelor si abilitatilor dobandite in urma trainingului. In ceea ce priveste ariile abordate, Equatorial ofera solutii de training pe trei zone de interes – prima dintre ele, Managing Business, ofera solutii pentru formularea strategiei de vanzari si construirea culturii organizationale care sa asigure implementarea cu succes a strategiei. De asemenea, ajuta la dezvoltarea si mentinerea unui portofoliu profitabil de clienti, precum si la administrarea proceselor organizationale necesare cresterii profitului. Programele din categoria Managing People au ca scop construirea unor echipe productive, crearea unui mediu care stimuleaza motivatia si obtinerea rezultatelor dorite. Sub umbrela Managing Self se afla solutii care ii ajuta pe participanti sa isi dezvolte inteligenta emotionala si sociala, sa gestioneze situatii dificile, sa isi construiasca un brand personal de succes si sa isi creasca eficacitatea individuala si profesionala.

Echipa Equatorial

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: