Companii Stiri

Brooks Brothers la Expo Milano 2015

11 mai 2015 < 1 min

Brooks Brothers la Expo Milano 2015

Reading Time: < 1 minut

In cadrul targului mondial, Expo Milano 2015, Brooks Brothers a fost desemnat sponsorul tinutelor oficiale pentru Pavilionul SUA. Brooks Brothers, unul dintre cele mai mari branduri americane, fondat in 1818, a creat uniforme personalizate pentru cei 120 studenti, ambasadorii celor mai apreciate colegii si universitati din Statele Unite ale Americii.
Fiecare reprezentant poarta elementele iconice ale brandului- camasa polo cu gulerul prins in nasturi si sacoul albastru reprezentativ. Uniformele pentru barbati sunt completate printr-o cravata editie speciala, iar cele create pentru femei printr-o esarfa de matase personalizata. Ambele elemente sunt imprimate cu motivul distinctiv al steagului pavilionului SUA.
Toate uniformele au fost pentru prima oara dezvaluite in timpul ceremoniei de deschidere din 1 mai, prima zi a expozitie. Tema Pavilionului SUA este „Mancarea Americana 2.0: Uniti pentru a hrani planeta” si incurajeaza dialogul deschis si inovatia pe marginea unei game largi de subiecte ce tin de viitorul planetei, inclusiv securitatea alimentara.

Brooks Brothers ofera, de asemenea, produse exclusive ca si suveniruri, doua cravate cu semnatura, palarii si un sort din denim, toate realizate in SUA. Aceste elemente de colectie vor fi vandute exclusiv la USAP si la magazinul reprezentativ Brooks Brothers de pe Via San Pietro all’Orto in Milano, Italia.
Colectiile Brooks Brothers de imbracaminte, camasi, cravate sunt realizate in Statele Unite ale Americii si sunt disponibile si in Romania in magazinul Brooks Brothers din Baneasa Shopping Center.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: