Business Stiri Tech

Se deschid porțile Orientului pentru chatboții Druid

9 apr. 2021 < 1 min

Se deschid porțile Orientului pentru chatboții Druid

Reading Time: < 1 minut

Druid, companie românească specializată în tehnologii conversaționale, a semnat unui parteneriat strategic cu Evolvant, pentru a răspunde cerințelor de automatizări conversaționale primite de la organizații din zona financiar bancară, retail și servicii din regiunea Emiratelor Arabe Unite.

Cele două companii îsi propun lansarea de asistenți virtuali inteligenți care să ofere un mod mai intuitiv și mai natural de a interacționa cu clienții și angajații prin intermediul aplicațiilor externe și interne de tip self-service, economisind timp și bani prin automatizare și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

„Evolvant este un partener ce ne oferă un potențial de expansiune semnificativă pe toate segmentele de piață pe care le deservim în Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA). Experiența și portofoliul diversificat vor da asistenților noștri virtuali mult de muncă în industrii precum retail, finanțe și servicii.”, a declarat Irina Dochițu, Channel Manager, DRUID.

Conversații în peste 45 de limbi

Druid oferă posibilitatea unei interacțiuni simple și naturale între oameni și mașini, indiferent de canalul de comunicare folosit, prin intermediul asistenților virtuali inteligenți care pot accesa și opera orice tip de informație sau document aflat în rețeaua unei organizații. Tehnologia proprietară permite conversații în peste 45 de limbi, dar și posibilitatea de comunicare și comandă a roboților UiPath. Astfel, asistenții virtuali Druid pot simplifica automatizarea proceselor de afaceri prin comenzi date direct prin diverse canale de comunicare, cum ar fi WhatsApp Business, FB Messenger, MS Teams, Slack, WeChat, sau Web. Mai mult, asistenții virtuali Druid pot funcționa pe cele mai securizate infrastructuri cloud, dar pot rula și direct în infrastructura clientului, fără ca terțe părți să poată avea acces la date sensibile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: