Lifestyle Stiri

Se deschide World Class Atlantis

21 sept. 2015 < 1 min

Se deschide World Class Atlantis

Reading Time: < 1 minut

World Class Romania se pregateste sa deschida in decembrie, cel de-al 13-lea centru de fitness World Class din Bucuresti. Situat in zona Pipera, una dintre cele mai importante zone de business din Capitala, clubul va oferi programe de antrenament, atat pentru pentru adulti, cat si pentru copii.

Deschiderea noului club este rezultatul parteneriatului dintre World Class si clubul Atlantis, situat pe strada Erou Iancu Nicolae. World Class Atlantis dispune de o suprafata de 3.160 de metri patrati in interior si include un studio de aerobic, unul de cycling, doua studiouri pentru copii, o sala de fitness si o zona de antrenament functional.

De asemenea, clubul ofera acces la doua piscine interioare, una pentru adulti si una pentru copii, Jacuzzi si doua saune. Pe cei peste 3.800 de metri patrati din exterior, se desfasoara o piscina amenajata cu spatiu de plaja, terasa si bar si o parcare dedicata clientilor clubului.

Clientii World Class Atlantis pot alege, in functie de preferinte sau nivel de pregatire, dintre cursurile predate de catre instructori certificati sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alaturi de antrenori profesionisti.

Accesul in club se face de luni pana vineri intre orele 06:30-23:00, iar in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 08:00-20:00.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: