Lifestyle Stiri

Hotel Snagov Club, premiat pentru excelență în turism

22 nov. 2016 2 min

Hotel Snagov Club, premiat pentru excelență în turism

Reading Time: 2 minute

snagovclub-micsoratHotel Snagov Club, hotelul de lux aflat la 25 minute de București, a primit distincția “Best Luxury Hotel & SPA in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide – Europe Awards 2017. Competiția premiază anual excelența în domeniul turismului, de pe întregul continent.

Juriul, format din experți de renume în domeniul ospitalității, a avut în vedere elemente precum: inovația și designul, camerele și facilitățile oferite, nivelul gastronomic, excelența serviciilor, abordarea tehnologică, dezvoltarea sustenabilă și localizarea.

Anul 2016 a fost un an bun pentru hotel și din punctul de vedere al cifrei de afaceri. Hotel Snagov Club estimează o creștere a cifrei de afaceri de 19% până la finalul anului.

În cadrul Hotel Snagov Club, clienții beneficiază de un resort clasificat la 5 stele, restaurant cu trei saloane și premiu_clubsnagov-micsoratgrădină, pavilion pe lac, ponton, centru spa cu piscină exterioară și interioară încălzită, saună, salon de jocuri și minigolf. Această varietate de activități oferite îl transformă într-o destinație ideală atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Hotel Snagov Club este situat în inima Rezervației Naturale a Lacului Snagov. Pe parcursul ultimilor trei ani, a obținut certificări de excelență, acordate de Booking.com și TripAdvisor, dar și distincția “TripAdvisor Travelers’ Choice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: