Companii Stiri

Se lanseaza termosistemele potrivite oricarui sezon

apr. 11, 2016 < 1 min

Se lanseaza termosistemele potrivite oricarui sezon

Reading Time: < 1 minut

Daca in prezent, in toate marile orase ale tarii, predomina constructiile nesigure, cu risc de incediu si  in culori sterse, specialistii grupului international ROCKWOOL, lider mondial in industria izolatiilor, au de gand sa schimbe acest lucru prin lansarea sistemului revolutionar de izolare a fatadelor, REDArt.
Mai mult, cu ajutorul acestui sistem, locuintele vor putea deveni cu adevarat confortabile. Vara vor fi racoroase, iar iarna se va pastra caldura in interior, nepermitand frigului de afara sa raceasca peretii. REDArt creaza de asemenea un panou fonic menit sa blocheze zgomotul din exterior spre interior si invers. Incorporand vata minerala bazaltica in materialele pentru fatade, sistemul de izolatii exterioare REDArt se instaleaza pe peretii exteriori ai cladirii pentru a reduce pierderile de caldura, imbunatatind astfel performanta energetica a imobilului si in acelasi timp un tranfer mai bun al umiditatii din interiorul casei catre exterior. 
Astfel, printre avantaje, remarcam urmatoarele: REDArt nu arde, nu propaga si nu intretine focul. Materialul din care este realizata termoizolatia nu se deterioreaza sub actiunea focului, minimizand efectele unui incendiu si prelungind astfel timpul de salvare al celor prezenti in locuinta cuprinsa de flacari. Nu isi modifica proprietatile in timp, datorita aerului din componenta si a faptului ca nu contin alte gaze chimice, precum agenti de expandare care se difuzeaza in produs, iar transferul umiditatii din interiorul casei catre exterior va fi mult mai bun.
Grupul ROCKWOOL, fondat in 1937, se numara printre liderii mondiali in ceea ce priveste industria izolatiilor, cu produse si solutii pentru toate domeniile majore de aplicatii, atat pentru cladirile rezidentiale, cat si pentru cele industriale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: