Companii Stiri Tech

“Selfie cu elfii”, prima carte de poezii augmentate pentru copii

30 sept. 2019 < 1 min

“Selfie cu elfii”, prima carte de poezii augmentate pentru copii

Reading Time: < 1 minut

Sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 11.00, la demisolul librăriei Cărturești Verona va fi lansată prima carte de poezie pentru copii, în realitate augmentată, din România. “Selfie cu elfii” este un proiect de imaginație semnat de Carmen Tiderle, lansat de Samsung România. Ilustrația și layout-ul sunt create de Vali Petridean, iar animațiile poartă semnătura lui Tudor Calnegru.

Cartea susține un consum iscusit de tehnologie, conținutul de realitate augmentată fiind facilitat de aplicația dARE by Samsung, partener pentru evenimente urbane, culturale și facilitator al experiențelor augmentate. Fiecare ilustrație poate fi scanată prin aplicație, aducând un plus lecturii tradiționale, astfel, în timpul în care citești poți vedea practic și filmul.

“Tehnologia are un rol din ce în ce mai important în educația timpurie. Tocmai de aceea am vrut să susținem eforturile părinților de a petrece cât mai mult timp de calitate împreună cu copiii lor, într-un mod creativ, folosind elemente tehnologice de ultimă generație”, a spus Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager, Samsung. 

Aplicația dARe by Samsung  este disponibilă gratuit pe Google Play și Apple Store, iar cartea poate fi achiziționată din librariile Cărturești sau poate fi comandată direct din aplicație sau de pe site-ul Editurii Vellant.

Mai multe detalii despre  “Selfie cu elfii” se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: