Finanțe Stiri

Sergiu Manea, noul CEO al BCR

31 aug. 2015 < 1 min

Sergiu Manea, noul CEO al BCR

Reading Time: < 1 minut

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea (foto), actualmente vicepresedintele pentru Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny. Mandatul face obiectul aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei.

“Tomas Spurny a decis sa demisioneze si sa paraseasca pozitia de CEO la sfarsitul lunii septembrie 2015, dand curs altor oportunitati profesionale. Tomas Spurny a indeplinit responsabilitatile de CEO pe parcursul ultimilor trei ani si jumatate, cu mandatul de a gestiona un amplu proces de restructurare si redresare financiara a bancii”, arata BCR, intr-un comunicat de presa.

Incepand cu 1 octombrie 2015, Sergiu Manea va deveni succesorul sau in pozitia de CEO al BCR. Sergiu Manea s-a alaturat BCR odata cu revenirea sa in Romania in anul 2012, continuand o cariera de peste cincisprezece ani la nivel international, in roluri manageriale de investment si corporate banking. In pozitia sa de vicepresedinte, acesta a asigurat conducerea liniei functionale Corporate supervizand diviziile de servicii bancare pentru companii mari, reteaua de centre comerciale dedicate companiilor mici si mijlocii, investment banking, piete de capital, trazactii bancare & finantarea comertului, sector public & finantarea infrastructurii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: