Companii Stiri

Medicover investeste 400.000 euro in clinica de la Ploiesti

5 feb. 2016 2 min

Medicover investeste 400.000 euro in clinica de la Ploiesti

Reading Time: 2 minute

Medicover, unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale private din Romania, a inaugurat o noua clinica multidisciplinara la Ploiesti, in urma unei investitii de 400.000 euro. Aceasta pune la dispozitia pacientilor peste 25 de specialitati medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum si un centru acreditat de vaccinari internationale.

Clinica Medicover Ploiesti reprezinta prima unitate locala acreditata Petroleum Doctor, specialitate dedicata persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului.

Cu peste 25 de specialitati medicale la standarde suedeze, Medicover Ploiesti este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din Romania, fiind situata in zona centrala a orasului, pe strada Mihai Eminescu. Astfel, pacientii beneficiaza de acces facil la ingrijire de cea mai inalta calitate in domenii precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculara, Reumatologie si multe altele, arata reprezentantii companiei.

„Acest nou pas de extindere a Medicover Romania ne aduce mai aproape de atingerea obiectivului nostru pe termen lung, de a furniza servicii medicale de cea mai inalta calitate in cat mai multe zone ale tarii”, a spus Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

Printre facilitatile oferite de noua clinica se numara si un centru acreditat de vaccinari internationale, alaturi de un departament specializat in Medicina Muncii. De asemenea, aici se gaseste singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioata, care deţine o diploma eliberata de Norwegian Centre for Maritime Medicine şi atestata de County Governor of Rogaland din Norvegia.

„Suntem incantati sa inauguram aceasta noua clinica la Ploiesti, o clinica multidisciplinara cu care reteaua noastra internationala se poate mandri”, a declarat Adrian Peake.

In prezent, echipa de profesionisti cu experienta a clinicii Medicover Ploiesti reuneste 27 de medici si este de asteptat sa se extinda in perioada urmatoare. Asemenea tuturor centrelor din reteaua Medicover, clinica din Ploiesti corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate si este dotata cu echipamente de ultima generatie.

Grupul Medicover, prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia).

Ȋn Romania, Medicover dispune de o retea de 16 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov) si de un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Oncologie Medicala, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Plastica, Chirurgie Ginecologica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: