Creativitate Stiri

Sergiu Mircea la Content Creators Conference: a fost greu până ne-am creat echipa și ne-am format mindsetul

31 ian. 2021 < 1 min

Sergiu Mircea la Content Creators Conference: a fost greu până ne-am creat echipa și ne-am format mindsetul

Reading Time: < 1 minut

Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing și Comunicare la Banca Transilvania a vorbit despre diferitele metode de aboradare a consumatorului din partea unei bănci.

Marea schimbare pentru Banca Transilvania a fost atunci când a trecut din mindsetul unor campanii mari, care erau verificate de mult mai mulți oameni la descentralizarea acestui marketing și a comunicării. Astfel au făcut trecerea de la câteva campanii pe an, la câteva campanii pe zi.

Crearea de conținut relevant pentru public este provocarea oricui până în momentul în care se formeaza echipa de comunicare, dar și până când se crează mindsetul potrivit pentru o comunicare eficientă.

Mai multe detalii despre cum reușeste Banca Transilvania să comunice eficient cu publicul său afli din intervenția lui Sergiu Mircea la Content Creators Conference.

Content Creators Conference este evenimentul unde afli cum creezi conținut relevant pentru brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni super eroi creatori de povești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: