Companii

Shalom, Israel!

27 dec. 2018 2 min

Shalom, Israel!

Reading Time: 2 minute

Începutul de an 2019 va găsi din nou echipa Biz într-un hub global, pentru a afla încotro se îndreaptă businessul mondial. Pentru o săptămână, în intervalul 20-26 ianuarie, Biz își mută redacția în Israel, unde jurnaliștii și fotografii revistei vor susține interviuri și ședințe foto cu antreprenori, top manageri români și israelieni, personalități din cultură, sport și politică ale căror povești le veți putea citi în paginile ediției din luna februarie a revistei Biz.

Veți afla povești fascinante dintr-o țară care a pus inovația și mentalitatea de startup la baza dezvoltării sale. Israelul este în permanență pe podium în toate topurile mondiale de inovație, alături de Silicon Valley. Deși este o țară mică cu o economie tânără și o populație diversă, Israelul și-a câștigat pe merit renumele de „Startup Nation”, nu numai pentru că încurajează inițiativele antreprenoriale, ci pentru că funcționează chiar ca un startup, care își asumă riscuri, este flexibil și conștient că inovația și creativitatea dau roade.

Așa se face că, de exemplu, deși dispune de terenuri agricole reduse, mai mult de jumătate din suprafața țării fiind deșertică, are o agricultură cu un randament înalt datorat irigațiilor și automatizării. Este doar un exemplu legat de cum a reușit o țară mică, cu o istorie zbuciumată, înconjurată de dușmani să se dezvolte exponențial în numai câteva decenii.

Israelul este numărul 1 în topul numărului de startup-uri pe cap de locuitor, 700 de startup-uri fiind lansate numai în 2017

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care am ales să mutăm redacția, timp de o săptămână, între 20 și 26 ia­nuarie, în Israel. Acolo, vom realiza interviuri și ședințe foto cu antreprenori, top manageri români și israelieni și personalități din cultură, sport sau politică ale căror povești le veți putea citi în paginile ediției din luna fe­bruarie a revistei. Pentru o revistă de business care scrie număr de număr despre inovație, antreprenoriat și life-style, Israelul poate fi o sursă inepuizabilă de subiecte, cu care vom umple ediția Biz din februarie.

Ajuns la cea de a noua ediție, proiectul Biz World a mai purtat redacția Biz în Belgia, Marea Britanie, SUA, Singapore, Germania, Austria, Franța și Japonia.

Biz Israel este un proiect editorial unic în România, realizat în parteneriat cu URBB România, Strauss Group, Ministerul Turismului din Israel, AFI Europe, Mindspace și UniCreditBank România & Visa Infinite.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: