Companii Stiri Tech

Venituri stabile pentru Vodafone România în ultimul trimestru

16 nov. 2020 2 min

Venituri stabile pentru Vodafone România în ultimul trimestru

Reading Time: 2 minute

Vodafone România a înregistrat venituri din servicii de 195,1 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2020, stabile pe evoluția trimestrială. În trimestrul precedent, veniturile din servicii au fost de 189,7 milioane de euro.

În comparație cu perioada similară a anului trecut, veniturile din servicii au înregistrat o scădere de 2,3%. Baza de clienți a Vodafone România a atins valoarea de 10.798.349 clienți la 30 septembrie 2020.

În acest trimestru, am marcat o nouă etapă în călătoria noastră de a deveni un operator convergent prin lansarea serviciului inovator Vodafone TV și a noilor oferte de servicii fixe și mobile. Acum, românii au posibilitatea de a se bucura de cea mai extinsă grilă de programe TV lineare și de cea mai cuprinzătoare librărie video on demand prin intermediul primului mediabox 4K de pe piață. Clienții pot beneficia de o interactivitate perfectă între dispozitive, ceea ce asigură utilizatorilor flexibilitate și o adevărată experiență multi-ecran, dar și funcții avansate care le permit să aleagă când și unde să vizioneze programele lor preferate sau să controleze conținutul pe care îl urmăresc, inclusiv emisiuni TV live„, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România.

De asemenea, Vodafone România s-a concentrat în trimestrul încheiat la 30 septembrie pe contribuția adusă pentru reducerea decalajului digital, care are consecințe dramatice în domenii cheie, precum educația, ce pot fi văzute acum atât de clar în contextul pandemic în care ne aflăm.

Sprijinul companiai pentru educație a cuprins mai multe inițiative în ultimele luni. Prin campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”, s-au adunat aproape 200.000 de euro, după dublarea donațiilor de către Fundația Vodafone România. Fondurile sunt utilizate pentru noii beneficiari ai programului educațional „Școala din valiză„, care vor avea astfel tablete și servicii de comunicații care să le permită să continue să învețe.

În paralel, programul „Școala din valiză” a fost extins la mai multe școli din mediul rural, dezvoltând soluții de comunicații, precum și prin furnizarea de echipamente și soluții de învățare pentru elevi și profesori. Vodafone va furniza peste 100.000 de tablete cu servicii de comunicații mobile în cadrul licitației lansate de Ministerul Educației.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: