Companii

Sheraton intra pe piata din Romania

20 ian. 2015 2 min

Sheraton intra pe piata din Romania

Reading Time: 2 minute

Celebrul lant hotelier Starwood Hotels & Resorts Worldwide a anuntat astazi ca brandul de renume mondial, Sheraton isi va extinde prezenta in Bucuresti prin intermediul Sheraton Bucharest Hotel. Intrarea pe piata este realizata printr-un contact de franciza cu Grand Plaza Hotel si marcheaza inceputul procesului de conversie a celor 270 de camere existente catre un nou hotel Sheraton.

“Suntem incantati sa fim parteneri alaturi de Grand Plaza Hotel in realizarea primului nostru proiect de dezvoltare a unui hotel prin care vom introduce brand-ul Sheraton in capitala Romaniei, o capitala cu potential si o dinamica extraordinara. Avand cea mai mare notorietate si reprezentare la nivelul portofoliului Starwood, Sheraton continua sa fie un pionier in mai multe piete emergente din intreaga luma si ramane o alegere populara pentru dezvoltatori si proprietari”, spune Michael Wale, Presedinte Starwood Hotels & Resorts, Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Dupa procesul de rebranding oaspetii hotelului vor avea la dispozitie toate facilitatile si serviciile populare ale brandului Sheraton, inclusiv Link@Sheraton SM, un proiect realizat in colaborare cu Microsoft, prin care oaspetii hotelului se pot intalni pentru a socializa. Toate cele 270 de camere si apartamente vor purta semnatura Sheraton Sweet Sleeper Bed pentru toate saltelele de plus si asternuturile. Hotelul va purta, de asemenea semnatura brandului Shine Spa pentru Sheraton si va include o sala de forta bine echipata cu programe revolutionare de fitness. Mai mult, hotelul va oferi si doua restaurante, inlusiv Feast, care aduce conceptul de mese pe tot parcursul zilei al brandului,  un bar in hol, precum si Sheraton Club Lounge.

“Parteneratul cu Starwood Hotels & Resorts si introducerea primului hotel Sheraton in Romania este pentru noi o mare onoare si reprezinta totodata recunoasterea experientei noastre si a cresterii constante a operatiunilor hotelului in ultimii 30 de ani pe piata romaneasca de ospitalitate. Pornim in acest nou proiect impreuna cu Starwood, increzatori si motivati sa ne autodepasim rezultatele anterioare si sa continuam buna traditie de a oferi ce este mai bun tuturor vizitatorilor nostri”, spune Daniel Ben Yehuda, Director General al Sheraton Bucharest Hotel.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: