Companii Stiri

Showroom online

25 feb. 2015 2 min

Showroom online

Reading Time: 2 minute

Producatorul de echipamente electrocasnice Miele se extinde pe teritorul vanzarilor online si lanseaza, in parteneriat cu eMag, un showroom online de electrocasnice premium.

Intreaga gama de produse Miele disponibile in showroom-ul offline din Bucuresti, precum si la partenerii din tara, de la consumabile si accesorii, precum saci pentru aspirator si detergenti de rufe, pana la electrocasnice incorporabile, sisteme de calcat si espressoare freestanding, este disponibila si online.

In prezent, Miele Romania are o retea de 30 parteneri si 55 de magazine, care se inscriu in trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum Miele Boutique Cluj si Miele Boutique Brasov, care vand exclusiv produsele brandului; retele de magazine specializate in vanzarile de mobilier de lux, dar si retele si magazine independente de electroIT.

Strategia de dezvoltare Miele vizeaza mai ales prezenta in magazine offline, iar parteneriatul cu eMAG Marketplace este un proiect singular in Romania.  

Clientii noului showroom online Miele au la dispozitie aceleasi mecanisme de listare, filtrare si sortare a produselor specifice eMAG, precum si aceleasi modalitati de plasare a comenzii online si in callcenter-ul eMAG.

Comenzile inregistrate pentru produsele Miele listate pe eMAG Marketplace vor fi preluate de consultantii Miele si vor fi onorate prin servicii de curierat rapid sau prin firme de transport colaboratoare. Plata se poate face online sau ramburs.

eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii eMAG afiseaza propriile oferte pe eMAG.ro, iar clientii eMAG pot comanda simultan o gama mult mai larga de produse, totul dintr-un singur cont de client.

Fondata in 1899, compania Miele este o afacere de familie, apartinand familiilor Miele si Zinkann – aflate astazi la a patra generatie.  

In timp, Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.660 de angajaţi, prezent in 47 de tari prin subsidiarele proprii de vanzari si in 50 de tari prin intermediul distribuitorilor si importatorilor. In anul financiar 2013/2014 a obtinut vanzari in valoare totala de 3,22 de miliarde de euro.

Miele Appliances SRL si-a deschis portile in Romania in 2007.   

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: