Companii Stiri Tech

Singura mașina de spălat vase din lume cu dozare automată, acum și în România

15 iul. 2019 2 min

Singura mașina de spălat vase din lume cu dozare automată, acum și în România

Reading Time: 2 minute

Începând cu acest sezon, Miele aduce în România singura mașină de spălat vase din lume care are capacitatea de a doza automat detergentul. Mașinia de spălat vase G 7000 poate fi văzută, testată și cumpărată din showroom-urile producătorului din țară.

Inginerii Miele au dezvoltat o tehnologie, ”AutoDos”, tehnologie pe care au încorporat-o în toate mașinile de spălat vase G 7000. Aceasta se bazează pe utilizarea senzorilor pentru calcularea cantității exacte a detergentului din ”PowerDisk”, astfel asigurându-se chiar și 20 de cicluri de spălare fără a fi necesară reumplerea mașinii de spălat cu detergent.

PowerDisk de la Miele are un diametru de doar 15 centimetri și o grosime mai mică de 4 centimetri, detergentul sub formă de disc fiind ușor de introdus în mașina de spălat vase, într-un compartiment de pe interiorul ușii. Astfel, substanțele concentrate se distribuie uniform la fiecare rotire completă.  

Programul ”Automat” calculează cantitatea de detergent distribuită printr-un senzor care măsoară gradul de murdărie a veselei. Dacă nu a fost deschisă ușa maşinii de spălat vase între două cicluri prestabilite, atunci următorul program va fi anulat, pentru a preveni risipa de apă și detergent.

Modelul poate fi controlat de la distanță prin aplicația ”Miele@mobile” pentru dispozitive smart, Se poate conecta la Wi-Fi, iar în funcție de țară, chiar și la asistentul vocal Alexa. Astfel, cliențili pot porni echipamentul  de la distanță și chiar pot primi notificări despre cantitatea de detergent rămasă sau comandarea de noi rezerve online.

Toate modelele G 7000 au un display digital intuitiv care poate fi utilizat ca ecranul unui smartphone. Interiorul a fost îmbunătățit, astfel încât sertarul pentru tacâmuri poate fi coborât, pentru a susține în siguranță chiar și elemente foarte mici, cum sunt ceștile de espresso.

Un ciclu complet de spălare a vaselor va consuma doar 6 litri de apă, echipamentele G 7000 având o eficiență energetică din clasa ”A+++ -10%”.

Modelul utilizează o tehnologie unică performantă, fiind primul care economisește detergentul, în același timp protejând mediul înconjurător.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: