Stiri Tech

Smartphone-urile Lenovo ajung in Romania

28 aug. 2014 3 min

Smartphone-urile Lenovo ajung in Romania

Reading Time: 3 minute

Romania a fost aleasa de catre Lenovo pentru lansarea noilor sale smartphone-uri in Uniunea Europeana, dupa ce in trimestrul aprilie-iunie in regiunea EMEA compania a depasit un milion de telefoane vandute.

Lenovo a lansat in Romania modelele S860, S850, A859, A536 si A328, care inglobeaza caracteristicile cele mai dorite de consumatori in prezent, cat si cele mai noi solutii si inovatii ale companiei chineze.

„Lenovo face astazi un pas mult asteptat de piata din Romania. Aducem o selectie de telefoane care va satisface cele mai variate preferinte, dar care are un numitor comun: performanta si o arhitectura bazata pe nevoile consumatorilor actuali, definita de puterea de procesare, conectivitate fara compromisuri si capabilitati multimedia de exceptie”, a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania si Bulgaria.

Toate telefoanele inteligente Lenovo lansate dispun de o suita de aplicatii preinstalate, cum ar fi SHAREit (partajare rapida P2P a fisierelor de orice dimensiuni la viteza de transfer de pana la 40 de ori mai mare decat prin Bluetooth), SECUREit (aplicatie de securitate, SYNCit (pastreaza si sincronizeaza in cloud o copie de siguranta a datelor personale, a contactelor, mesajelor SMS si registrelor de apeluri).

In trimestrul fiscal aprilie-iunie 2014, Lenovo a vandut pentru prima data mai multe smartphone-uri decat PC-uri la nivel global, cu un volum record de 15,8 milioane unitati, in crestere cu 39% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Lenovo-S860Varful de gama este Lenovo S860, un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasa metalica si o baterie de 4000 mAh, care asigura o autonomie de pana la trei zile. Este dotat cu un procesor quad-core, 2 GB de RAM si memorie interna de 16 GB, avand carcasa unibody, iar acumulatorul e dotat cu tehnologie OTG, care permite incarcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Camera din spate este de 8 MP, iar cea frontala de 1.6 MP. Pretul de pornire este de 1.200 de lei.

 

 

 

 

Lenovo-S850Lenovo S850 este tot dual-SIM are carcasa in totalitate din sticla stralucitoare alba, roz sau bleu-marin si e dotat cu un procesor quad-core si ecran de 5 inci. Camera din spate are 13 MP din spate, iar cea din fata 5 MP, ideala pentru selfie-uri. Pretul modelului S850 porneste de la 1.100 de lei.

 

 

 

 

 

Lenovo-A859Lenovo A859 este dotat cu un ecran IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178 de grade, pentru redare video impecabila. Are procesorului quad-core si un pret de pornire de 850 de lei.

 

 

 

 

 

Lenovo-A536Lenovo A536 este un smartphone dual-SIM cu ecran de 5.0, procesor quad-core si sistem de operare Android KitKat 4.4, la un pret care incepe de la 550 de lei.

 

 

 

 

 

Lenovo-A328Lenovo A328 este prevazut cu un ecran de 4.5 inci, procesor quad-core, conectivitate HSPA+, camera de 5 MP si Android KitKat, la preturi pornind de la 500 de lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: