img1

Social Media Summit Bucuresti

19 Februarie 2016
Hotel Crowne Plaza
Bucuresti

img2

Social Media Summit Bucuresti

19 Februarie 2016
Hotel Crowne Plaza
Bucuresti

De ce sa participi?

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare in retelele sociale. Dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an si vei afla care sunt tedintele pentru 2016.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, oamenilor de marketing si vanzari, dar si bloggerilor.

Speakeri

Cei mai influenti oameni din online si comunicare te asteapta sa participi la o experienta de invatare completata cu sesiuni de intrebari si raspunsuri si networking.

Strategie * Planificare  Integrare

Companiile au inteles in ultimii ani ca Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si 8 milioane utilizatori de Facebook in Romania, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.

Mai mult, ultimele evenimente sociale si politice au reusit sa arate o data in plus puterea pe care acest canal de comunicare o poate avea atunci cand este folosit cu inteligenta si cand mesajul transmis rezoneaza cu o masa critica de utilizatori. In acelasi timp, insa, brandurile descopera ca Social Media nu este nici pe departe gratuita si nici macar ieftina, daca vor rezultate care sa se reflecte in business si nu doar numar mare de like-uri la o postare inspirata. Noile cuvinte de ordine in Social Media sunt strategie, planificare si integrare.

banner-smsbucuresti

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

logo-staropramen
logo-kfc
logo-eisberg
logo_GB

MASINA OFICIALA

logo-renault

CAFEA OFICIALA

NESPRESSO BROWN CMYK

PARTENER TEHNIC

fives1

CU SPRIJINUL

ad-production-grup
gt
update-adv-logo
koon-gri
selfie fun

PARTENERI MEDIA

logo-9am
logo-monitor
logo-cariere
logo-comunicate
logo-comunicate-afaceri
logo-ejobs
logo-profm-fara-suport-alb
logo-hr
logo-iaa
logo-iqads
logo-ln
Video and Film
logo-manpres
logo-business24
logo-smark
logo-startups
logo-ziare
Logo WebDigital_singular
logo calatoriaperfecta
Prezenta online sustinuta de
advanced ideas

All rights reserved

© Copyright Revista Biz