fbpx
img1

Tabăra de social media marketing

21-24 iunie 2018,
Pârâul Rece, Predeal

img2

Stim ce vei face la vara!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

De ce să participi?

Vei beneficia de o experiență completă de integrare în comunitatea social media,
prin conferințe, traininguri, networking, dar și petreceri.

Audiența

Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenții, cât și din companii, dar și bloggerilor.

Speakeri

Participă la o experiență de învățare, ce se completează cu networking cu cei mai influenți oameni din online și comunicare!

Știm ce vei face vara asta!

Te întrebi care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing pentru brandul tău?

Vino să descoperi alături de specialiștii in marketing și comunicare cum se construiesc campanile de succes și cum poți să măsori corect rezultatele! Două instituții bancare, două mari companii de FMCG și zeci de companii și-au schimbat modul în care comunică și gândesc staregiile de marketing în urma celor zece ediții ale Social Media Camp de la Pârâul Rece!

Vino la Social Media Summer Camp! Echipa Biz te provoacă la trei zile de workshopuri și conferințe, trei zile de debate, networking și strategii de social media marketing!

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

Participanții despre tabara

Răzvan Căpănescu

“Întotdeauna mi-a plăcut în tabără (încă din școală generală). Dar nu m-aș fi gândit că, adult fiind și foarte preocupat de profesie, am să văd vreodată împletindu-se cu sens petrecerile de până dimineață cu conferințele care încep la scurt timp după. Shot-urile, black jack-ul, whisky-ul, dansul de parcă nu mai vine mâine, pușca cu aer rece și stația de reabilitare cu discuțiile curate, directe, pline de miez. Că există networking adevărat între două vulnerabilități de voce la karaoke și un flexat de mușchi intelectuali în workshop. Și că salata de varză albă ne unește pe toți în simțire. Nu, nu m-aș fi gândit că trebuie să îmi dau un “save as” în somn, pentru că Biz SMS Camp este un capitol atât de bogat, din care pot să extrag atât de multe. Nu, nu m-am prins cum reușește  Marta să coaguleze energiile astea. Dar m-am prins cine trebuie nepărat să vină la edițiile următoare: toți cei care ați mai auzit d'astea. Toți cei care aveți convingeri atât de ferme, încât nu vă mai trebuie încă un munte. Toți cei care simțiți că știți tot.”

Răzvan CăpănescuChief Creative Officer, McCann Erickson Prague
Radu Tănase

“Consider că Biz SMS Câmp devine un brand din ce în ce mai puternic. Din punctul de vedere al unui participant nu pot spune decât că: sunt mândru să fiu asimilat cu un brand frumos, sunt mândru să utilizez un brand bun având în vedere beneficiile pe care mi le aduce.
Nu este de discutat faptul că prezența la tabăra îți aduce valoare din mai multe puncte de vedere:
- Social: cunoști oameni noi din domenii interesante
- Know how: poți fi martorul unor descoperiri fantastice din domeniul comunicării/advertisingului
- Relaxare: petreceri frumoase, aerul de munte
- Tinerețe: chiar te simți că într-o tabăra, aprope că îți vine să pui pastă de dinți pe clanța vecinului.“

Radu TănaseCo-Founder Calif/Condimental de Calif/Shoteria
Radu Atanasiu

“BIZ Social Media Snow/Summer Camp e un fel de Davos românesc al comunicării online. E un club select al specialiștilor care se întâlnesc de două ori pe an să învețe unii de la alții, să cunoască oameni interesanți și să se distreze ca nebunii până dimineața. Oamenii sunt atât de mișto, experiențele sunt atât de intense, iar BIZ organizează totul atât de bine, încât nu am de gând să ratez vreo tabără de acum înainte. Spuneam că e un club select. Doar că unul în care se poate înscrie oricine. Mă rog, dacă mai prinde loc.”

Radu AtanasiuAdjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania
Gabriela Lungu

“Biz Social Media Camp a fost o experiență de neuitat. Și de repetat! Este ilustrarea vie a expresiei ‘work hard, play harder’ – oameni deștepți și plini de umor, puși pe învățat și făcut lucruri curajoase, dar care știu să se și distreze.  Am fost foarte impresionată să observ comunitatea creată acolo. Și am fost și mai impresionată de apetitul și de deschiderea participanților – și bloggeri, și reprezentanți companii – de a absorbi informație, feedback și idei. Sper să revin la edițiile viitoare!”

Gabriela LunguFounder, WINGS Creative Leadership Lab
Cristian Manafu

"Am asistat la probabil cea mai intensă ediție a a taberei de social media de până acum. Problemele și provocările au fost puse pe masă foarte deschis, iar oamenii prezenți (din agenții, clienți și bloggeri) la Biz SMS Camp au plecat cu multe idei și contacte. Serile de networking au fost mai lungi ca oricând."

Cristian Manafumanafu.ro
Virginia Oțel

"Social Media Summer Camp a devenit un eveniment de referință în termeni de strategii și tendințe în zona rețelelor de socializare. În același timp, este un prilej pentru noi de a face cunoștinta cu experți în comunicarea online, un domeniu care devine din ce în ce mai important pentru industria bancară. Social Media Summer Camp ne provoacă de fiecare dată să vedem noi perspective în ceea ce privește modul în care noi, ca instituție financiară, transmitem informații de calitate, dar și prietenoase în același timp. Sunt convinsă că și participarea de anul acesta va fi o experiență reușită."

Virginia OțelCommunication Leader, Garanti Group România

ORGANIZATOR

biz

CAFEA OFICIALA

Banner_728x90px_Coffee-partner-Copy - Copy

PARTENERI

unicredit_banc_square
Lillet site
Siviero_site
BT_site
Profi STANDARD orizontal
logo-caroli
Logo-Condimental de calif black on transparent - Copy
Alpha-Bank_site
absolut votka - Copy
Liliac_Logo_TheWineofTransylvania_Positive
NHSc_logotype_2017_RGB_dtp-01
logo skol
logo-coca-cola-romania
logo_Napolact
123112-rgb
logoTAP_INST_vertical_CMYK_Positivo
LOGO-vector-ConstantinNautics
PROMIDEA--LOGO-promotionalgifts-01-01

Solutions Partners

logo nou GT grafica si tipar
TNT_site
Prezența online susținută de
ideologiq_square1
© Copyright Revista Biz