Management

Sodexo România are un nou CEO

26 mai 2017 < 1 min

Sodexo România are un nou CEO

Reading Time: < 1 minut

Începând cu luna mai, Sven Marinus este noul CEO al Sodexo Benefits & Reward România.

Din noua funcție, Sven Marinus își asuma responsabilitatea administrării și gestionării operațiunilor curente, precum și direcța strategică și comercială a companiei în România. Sven s-a alăturat echipei Sodexo în Belgia, în anul 2013, ocupând poziția de director de vânzări, preluând ulterior și rolul de customer service. În ultimii patru ani petrecuți în Belgia, Sven Marinus a avut un impact uriaș asupra dezvoltării echipei de vânzări și asupra creșterii profitabile a business-ului într-o perioadă în care au fost digitalizate două produse importante în piață.

Înainte de a veni în echipa Sodexo, managerul a lucrat pentru Alfacam Group, Accor Services și Brussels Airlines.

„Mă alătur unei echipe de oameni dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru calitatea vieții, aături de care voi participa la creșterea și consolidarea poziției de lider a companiei Sodexo pe plan local”, spune Sven Marinus, noul CEO al Sodexo România.

Noul CEO al Sodexeo România mai spune că ne aflăm într-o perioadă importantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu intrducerea voucherelor de masă în format electronic, iar la Sodexo avem cea mai modernă rețea de comercianți parteneri pentru cardurile de masă, tehnologia și soluțiile pentru a face mai ușoară utilizarea acestora pentru companii și angajați”, continuă Sven Marinus.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: