BizRemote by certSIGN Stiri

Soluții la noile restricții: Primăria Sectorului 4 amenajează piețe volante

8 nov. 2020 < 1 min

Soluții la noile restricții: Primăria Sectorului 4 amenajează piețe volante

Reading Time: < 1 minut

După anunțul guvernului privind noile restricții, care includ închiderea de luni, 9 noiembrie, a piețelor ce funcționează în spații închise, primăria Sectorului 4 a anunțat duminică, 8 noiembrie, că în maximum 48 de ore, producătorii de fructe și legume de sezon vor avea la dispoziție noi spații de vânzare a produselor, în aproprierea piețelor.

Astfel, producătorii care au închiriate tarabe în noua Piața Sudului vor fi relocați în piața volantă pe care administrația locală o va amenaja la parterul parcării etajate din apropiere.

Alternativa pentru spațiile de vânzare din Piața Progresul va fi parcarea de pe acoperișul pieței de pe Șoseaua Giurgiului, iar pentru Piața Apărătorii Patriei zona de vânzare va fi amenajată tot în apropiere, pe amplasamentul fostului târg de miei.

Producătorii din piețele Norilor și Timpuri Noi vor avea ca alternativă de locație de vânzare parcarea situată pe strada Secerei, în proximitatea Palatului Național al Copiilor, iar celor de la Piața Berceni-Olteniței li se va pune la dispoziție pentru desfacerea produselor parterul parcării etajate din spatele sediului pieței, de pe strada Tulnici. Producătorii de la Piața Străduinței vor fi relocați în parcarea din proximitatea acesteia.

Magazinele situate în piețele din sectorul 4 care nu vând fructe și legume vor rămâne deschise, cu obligația administratorilor piețelor de a stabili noi circuite de intrare/ieșire, astfel încât să fie respectate cu strictețe noile reglementări specifice privind limitarea infecțiilor cu noul coronavirus.

În plus, Primăria Sectorului 4 a transmis autorităților centrale solicitări privind evaluarea punctuală a situației de la Piața Sudului și Piața Progresul, ambele reconfigurate recent si adaptate noilor cerințe legale, astfel încât decizia de a opri temporar activitatea să fie una fundamentată pe condițiile reale din ambele locații.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: