fbpx
Stiri Tech

Soul X7 PRO, noul vârf de gamă de la Allview1 min

21/05/2020 < 1 min read

Soul X7 PRO, noul vârf de gamă de la Allview1 min

Reading Time: < 1 minut

Brașovenii de la Allview au lansat Soul X7 PRO, primul smartphone din portofoliul companiei prevăzut cu un sistem de 4 camere – bazat pe inteligență artificială, procesor Qualcomm Snapdragon și un diplay de 6,53 inci cu tehnologie LTPS pentru un consum de energie redus. 

Sistemul QuadCamera este format din Ultra wide camera (un unghi larg de vizualizare, de 120 de grade), Wide camera (senzor de13MP și deschidere f/1.8)  iar Macro camera aduce prim-planul de 4x mai aproape, în timp ce pentru selfie-uri, camera frontală oferă o rezoluție de 16MP. Pentru filmare, terminalul suportă o rezoluţie 4K, cu 30 fps.

Carcasa smartphone-ului este realizată din sticlă Corning Gorilla Glass iar capacitatea bateriei este de 4000 mAh.

Procesorul Snapdragon 630 este susținut de o memorie RAM de 4GB, iar spațiul de stocare de 64GB este mărit prin  cardul microSD de până la 256GB.

AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, poate citi cu voce tare notificările primite prin aplicațiile de mesagerie, sau le transmite direct în căști. Această funcție este foarte utilă în contextul pandemic actual, întrucât utilizatorii pot asculta instant mesajele primite, evitând contactul tactil cu smartphone-ul.

Soul X7 PRO este disponibil la precomandă (până pe 25 mai) la prețul de 799 lei. Prețul de lansare va fi de  999 lei.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *