Digital Marketing Stiri

Spark Foundry se lansează în România

18 apr. 2019 < 1 min

Spark Foundry se lansează în România

Reading Time: < 1 minut

Publicis Groupe România lansează Spark Foundry în România. Noua agenție va fi condusă de  Valeriu Galani în funcția de Business Leader al acestei noi companii. În România, operațiunile Blue 449 vor fi integrate cu cele ale Spark Foundry.

Odată cu această fuziune, Spark Foundry va avea o prezență extinsă în piețe precum Australia, Canada, China, Germania, India, Italia, MENA, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, dar și în Europa Centrală și de Est.

Cine este Valeriu Galani?

De-a lungul timpului, Valeriu – care ocupa, până la numire, poziția de Account Director la Starcom România – a supervizat conturile unor clienți precum E.ON, Novartis, Sandoz, Visa, Brown Forman și a coordonat mari echipe multi-funcționale, precum și procesele de intrare pe piața din România ale unor branduri globale. Cu o carieră care a început acum 17 ani, Valeriu face parte din echipa Starcom de 10 ani.

Publicis Groupe România este format din agențiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi/The Geeks, Starcom, Zenith și nou lansata Spark Foundry.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: