Antreprenori by eMAG Business Stiri Tech

Zitec, pe lista partenerilor globali Recommendations AI

5 mai 2020 < 1 min

Zitec, pe lista partenerilor globali Recommendations AI

Reading Time: < 1 minut

Zitec a fost inclusă  pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din întreaga lume, fiind singurul partener est-european de integrare a soluției destinată industriei de retail. 

Recommendations AI este o soluție de Inteligență Artificială dezvoltată de Google, care permite companiilor dezvoltarea unui sistem avansat de recomandări pe baza unor modele de Machine Learning. Soluția se adresează în principal companiilor care activează în industria de retail, oferind clienților acestora sugestii personalizate de produse, în funcție de preferințele individuale. Aceste recomandări relevante pentru fiecare client pot fi promovate în timp real prin toate canalele de comunicare ale magazinului online: web, mobile, e-mail și multe altele.

„Cu toții ne dorim o experiență de cumpărături cât mai simplă și relevantă, iar prin acest sistem integrat de recomandări câștigă atât cumpărătorul, care identifică mai ușor produse pe placul său, cât și comerciantul căruia îi cresc semnificativ vânzările printr-o promovare personalizată în timp real, la prețuri optimizate”, a declarat Alexandru Lăpușan (foto), CEO și co-fondator Zitec.

Anunțată public în 2019, Recommendations AI este disponibilă în prezent în versiune beta cu acces doar prin intermediul partenerilor listați de Google Cloud, care pot realiza implementarea pentru clienții lor. Soluția poate fi personalizată pe baza diverselor scenarii de recomandări sau obiective de business, nu este necesară experiența anterioară în utilizarea tehnologiei Machine Learning sau a altor sisteme de recomandări, iar planul de costuri este unul simplu – companiile plătesc numai pentru numărul de recomandări afișate.

Potrivit Google, primele rezultate de la retaileri din întreaga lume care au integrat Recommendations AI indică îmbunătățiri semnificative, mulți dintre aceștia obținând o creștere de până la 90% a ratei de click (CTR – click-through rate).

Cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: