Antreprenori by eMAG

Spectacol pe cer

24 sept. 2013 2 min

Spectacol pe cer

Reading Time: 2 minute

In perioada 26–29 septembrie 2013 TNT Brothers organizeaza Bucharest Skydiving Boogie, editia a V-a, primul festival de parasutism dedicat atat amatorilor, cat si parasutistilor cu licenta. 

Timp de 4 zile, de joi pana duminica, participantii pot sari pentru prima data in tandem alaturi de un instructor profesionist de la 4.200 de metri si se pot distra la cea mai mare petrecere in aer liber cu skydiving, muzica, adrenalina si un menu secial pregatit de Chef Petrisor pentru festival.

Vineri, 27 septembrie, cei care nu au sarit niciodata cu parasuta, pot face parte din recordul national cu cei mai multi romani care experimenteaza pentru prima data un salt cu parasuta in tandem in aceeasi zi. Cei care sar in aceasta zi vor primi  o diploma care atesta ca au fost parte din record si un film editat de un editor profesionist din Munchen.

Sambata si duminica, Echipa TNT Brothers realizeaza o serie de demonstratii in aer, printre care si un nou record: o prindere in cadere libera realizata de 24 parasutisti. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si doua Pilatus Porter.

In fiecare seara vor avea loc petreceri tematice in hangar, animate de un DJ de peste hotare, rezident in Dubai. De asemenea, in fiecare seara, incepand cu 7 pm, in hangarul TNT Brothers vor fi proiectate filmele salturilor din fiecare zi si si vor fi premiate cele mai impresionante fotografii.

In cele 4 zile ale festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la 4200 m din 2 avioane performante, proiectate special pentru salturile cu parasuta 2 X Pilatus Porter D-FIPS, F BKQU.

Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze).

De asemenea, TNT Brothers ofera acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei.

Festivalul Bucharest Skydiving Boogie are loc in comuna Clinceni (judetul Ilfov), situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti – Alexandria. 

Rezervarile pentru salturi pot fi facute aici: www.skydivestore.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: